КОЛАЧ СЕДМО НЕБО: Кад га пробате, биће вам јасно зашто се тако зове
24. 05. 2024. у 17:30
Савршена комбинација кокоса, ораха и чоколаде, тако фино избалансирани да вам се у једном залогају смењују три укуса, а ниједан није прејак. Једноставно, овај колач морате пробати, јер је укус неописив!
Повезане вести
![ЛАКО И БРЗО СЕ СПРЕМА: Најлепши чоколадни брауни са поморанџом ЛАКО И БРЗО СЕ СПРЕМА: Најлепши чоколадни брауни са поморанџом](/data/images/2024-04-01/468177_shutterstock-1987838561_kf.jpg?time=1738868928)
ЛАКО И БРЗО СЕ СПРЕМА: Најлепши чоколадни брауни са поморанџом
ЧОКОЛАДНИ брауни са поморанџом одушевиће госте, препун је чоколаде и предивног изгледа.
07. 02. 2025. у 15:00
![ПРЕУКУСАН, А СПРЕМА СЕ ЗА ЧАС: Воћни колач са пишкотама ПРЕУКУСАН, А СПРЕМА СЕ ЗА ЧАС: Воћни колач са пишкотама](/data/images/2025-02-04/569889_shutterstock-2375207949_kf.jpg?time=1738722552)
ПРЕУКУСАН, А СПРЕМА СЕ ЗА ЧАС: Воћни колач са пишкотама
ВОЋНИ колач са пишкотама је савршен јер не морају ни да се пеку коре ни да се кувају креме. Лаган је и укусан.
05. 02. 2025. у 15:00
![КОЛАЧ ОД ЛИМУНА И КОКОСА: Одлична и освежавајућа комбинација која се топи у устима КОЛАЧ ОД ЛИМУНА И КОКОСА: Одлична и освежавајућа комбинација која се топи у устима](/data/images/2024-12-02/551137_shutterstock-2497263071_kf.jpg?time=1733141738)
КОЛАЧ ОД ЛИМУНА И КОКОСА: Одлична и освежавајућа комбинација која се топи у устима
Направите га ове недеље, одушевићете се.
02. 12. 2024. у 17:00
![ДУНАВСКИ ТАЛАСИ: Рецепт за сочни колач који успешно одолева трендовима ДУНАВСКИ ТАЛАСИ: Рецепт за сочни колач који успешно одолева трендовима](/data/images/2024-11-14/545516_shutterstock-2187840373_kf.jpg?time=1731589498)
ДУНАВСКИ ТАЛАСИ: Рецепт за сочни колач који успешно одолева трендовима
Уколико сте љубитељ сочних колача, а волите комбинацију вишње и чоколаде, дунавски таласи су посластица коју ћете често правити.
14. 11. 2024. у 16:00
Најновије из рубрике
![ПРИНЦ САЛАТА СА БЕЛИМ МЕСОМ, ЈАЈИМА И КРАСТАВЦИМА: Кремаста салата коју морате да пробате ПРИНЦ САЛАТА СА БЕЛИМ МЕСОМ, ЈАЈИМА И КРАСТАВЦИМА: Кремаста салата коју морате да пробате](/data/images/2024-12-26/558500_shutterstock-498364975_kf.jpg?time=1739645608)
ПРИНЦ САЛАТА СА БЕЛИМ МЕСОМ, ЈАЈИМА И КРАСТАВЦИМА: Кремаста салата коју морате да пробате
Принц салата је савршена као предјело, за свечану трпезу или за сваки дан.
16. 02. 2025. у 13:00Јована Васић
![ВАЈКРЕМ КОЛАЧ: Нема кремастијег и укуснијег, топи се у устима (ВИДЕО) ВАЈКРЕМ КОЛАЧ: Нема кремастијег и укуснијег, топи се у устима (ВИДЕО)](/data/images/2025-02-10/571399_373274-kolac-vajkrem_kf.jpg?time=1739190917)
ВАЈКРЕМ КОЛАЧ: Нема кремастијег и укуснијег, топи се у устима (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за вајкрем колач који се топи у устима.
16. 02. 2025. у 12:00Новости онлине
![ЧОКОЛАДНИ САН: Рецепт за фантастичан колач који је толико сочан да неће дочекати јутро ЧОКОЛАДНИ САН: Рецепт за фантастичан колач који је толико сочан да неће дочекати јутро](/data/images/2024-07-16/507565_359043-bela-pahuljica-ls_kf.jpg?time=1739645534)
ЧОКОЛАДНИ САН: Рецепт за фантастичан колач који је толико сочан да неће дочекати јутро
Колач чоколадни сан се топи у устима и не мора да се пече.
16. 02. 2025. у 11:00Јована Васић
![ЈУНЕЋИ РИБИЋ У САФТУ ОД СЕНФА: Ручак неодољивог укуса (ВИДЕО) ЈУНЕЋИ РИБИЋ У САФТУ ОД СЕНФА: Ручак неодољивог укуса (ВИДЕО)](/data/images/2024-03-29/467438_shutterstock-1500188099_kf.jpg?time=1739645484)
ЈУНЕЋИ РИБИЋ У САФТУ ОД СЕНФА: Ручак неодољивог укуса (ВИДЕО)
Када пожелите да спремите ручак који оставља без даха, спремите баш овај. Сва јела спремљена од рибића ћете памтити због неодољивог укуса, а месо ће се дословно лепити за прсте.
16. 02. 2025. у 09:00Јована Васић
![ЗЕБРА КОЛАЧ ПО РУСКОМ РЕЦЕПТУ: Крајње једноставан, а тако ефектан ЗЕБРА КОЛАЧ ПО РУСКОМ РЕЦЕПТУ: Крајње једноставан, а тако ефектан](/data/images/2024-07-17/507866_shutterstock-zebra-kolac_kf.jpg?time=1739590655)
ЗЕБРА КОЛАЧ ПО РУСКОМ РЕЦЕПТУ: Крајње једноставан, а тако ефектан
Зебра колач по руском рецепту се тако једноставно прави, а изгледа невероватно.
15. 02. 2025. у 15:00Јована Васић
Коментари (0)