МОЖЕТЕ ДА ГА НАПРАВИТЕ И У ПОСНОЈ ВЕРЗИЈИ: Најједноставнији рецепт за чоколадни колач, сигурни смо да ће вам се допасти
27. 03. 2024. у 16:18
Ако волите да једете колаче, чоколадни сигурно спада у ваше омиљене. Они се углавном једноставно припремају, а сада вам доносимо савршен рецепт за чоколадни колач без печења.
Повезане вести
ВОЋНЕ ДАМЕ: Један од најлепших посних ситних колача, једноставно се прави, а укус је фантазија
Рецепт за савршен посни колач.
04. 12. 2024. у 17:00
ПОСНИ КОЛАЧ СА СУВИМ ВОЋЕМ И ОРАСИМА: Одлична посластица за посне дане (ВИДЕО)
Колач тако једноставан да га и деца могу направити, а укус је феноменалан.
20. 12. 2024. у 13:00
ПЉЕСКАВИЦЕ ОД КРОМПИРА: Када пробате ову другачију верзију, месо вам уопште више неће недостајати (ВИДЕО)
Укусно јело које ће вас одушевити.
19. 12. 2024. у 07:00
СЛАНА ПОСНА БАЈАДЕРА: Декоративно, укусно и хладно предјело, идеално за Светог Николу (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за посну слану бајадеру која се спрема очас посла.
18. 12. 2024. у 09:00
ПОСНА ПИТА СА ПЕЧУРКАМА: Брзо се припрема и гарантује савршен укус
Ако тражите једноставан и укусан рецепт за посни оброк, ова пита са печуркама је прави избор. Комбинација хрскавих кора и богатог надева од печурака чини је идеалном за ручак, вечеру или послужење гостима.
18. 12. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ФЕНОМЕНАЛНА ЧУПАВАЦ ТОРТА: Кремаста, сочна, не пече се и прави очас посла (ВИДЕО)
Непечена кремаста посластица са најједноставнијом припремом на свету.
22. 12. 2024. у 15:00
СЛАСНА, А ПОСНА: Пита са купусом и празилуком
Има само три састојка и прави се веома брзо.
22. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
ПРЕДЈЕЛО ЗА ДЕЦЕМБАРСКЕ ДАНЕ: Бегова чорба, свака кашика крепи тело и греје душу
Бегова чорба је пуна поврћа и меса, незаобилазно је предјело сваког доброг ручка.
22. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА ЧИКЕН НАГЕТС: Још хрскавији него у ресторанима брзе хране
Пилећи медаљони или како их сви популарно називамо чикен нагетси савршен је начин да обрадујете укућане за ручак. Поред тога што се веома брзо праве, овакав рецепт омиљен је управо због тога што месо остаје сочно изнутра а задржава златну и хрскаву корицу споља.
22. 12. 2024. у 09:00
ДОМАЋЕ КИФЛИЦЕ СА ВИРШЛАМА: Доручак готов за час, а кифлице никад меканије
Тесто се лако припрема, а можете га чувати и пар дана у фрижидеру. Од једне мере овог теста добићете 12 кифлица.
22. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
Коментари (0)