КРЕМАСТИ СЛАТКИШ СВАКОГ ОДУШЕВИ: Пудинг торта је најмекша на свету, а брзо и лако прави
ВАШ нови омиљени десерт чека на вас!
![КРЕМАСТИ СЛАТКИШ СВАКОГ ОДУШЕВИ: Пудинг торта је најмекша на свету, а брзо и лако прави КРЕМАСТИ СЛАТКИШ СВАКОГ ОДУШЕВИ: Пудинг торта је најмекша на свету, а брзо и лако прави](/data/images/2024-01-03/440030_shutterstock-1918679012_fmob.jpg)
Фото Shutterstock
Потребно:
* брашно, 4 кашике
* шећер, 4 кашике
* јаја, 4 комада
Фил:
* пудинг од чоколаде, 1 кесица
* пудинг од ваниле, 1 кесица
* путер, 200 грама
* шећер, 2 кашике + 100 грама
* млеко, 600 мл
* карамел прелив, по жељи
Припрема:
- Миксером умутите јаја и четири кашике шећера. Када се шећер растопи, одложите миксер и додајте брашно. Тесто преспите у науљен калуп и пеците 15 минута на 200 степени.
- Скувајте 250 мл млека и кашику шећера. Додајте прашак за пудинг од ваниле помешан с млеком и кувајте пудинг док не добије потребну густину. Исто поновите с пудингом од чоколаде. Оставити оба пудинга да се охладе.
- У суд за мућење миксером умутите путер и 100 грама шећера. Пола измућеног путера додајте у охлађени пудинг од ваниле, а остатак у пудинг од чоколаде. Мутите миксером док се састојци не сједине.
- Испечену кору исеците на два једнака дела, тако да се добију две коре, па на прву нанети браон фил. Ставите другу кору и премажите жути фил.
- Ставите у фрижидер да се стегне, па прелијте готовим преливом од карамеле.
(Super recepti/Žena)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
![ПУБЛИКА БИЛА ШОКИРАНА ВЕНСОВИМ ИЗЛАГАЊЕМ: Споменуо и изборе у Румунији, сасуо Европи истину у лице ПУБЛИКА БИЛА ШОКИРАНА ВЕНСОВИМ ИЗЛАГАЊЕМ: Споменуо и изборе у Румунији, сасуо Европи истину у лице](/data/images/2025-02-14/572847_tan2025-02-1414552027-0-1_kf.jpg?time=1739558680)
ПУБЛИКА БИЛА ШОКИРАНА ВЕНСОВИМ ИЗЛАГАЊЕМ: Споменуо и изборе у Румунији, сасуо Европи истину у лице
УЧЕСНИЦИ Минхенске безбедносне конференције слушали су говор потпредседника САД Џеј-Ди Венса готово без аплауза, показује снимак преноса његовог наступа на сајту Беле куће.
14. 02. 2025. у 17:34
![ОТКРИВЕН УЗРОК СМРТИ СРПСКЕ ПЕВАЧИЦЕ: Преминула у колима Хитне помоћи ОТКРИВЕН УЗРОК СМРТИ СРПСКЕ ПЕВАЧИЦЕ: Преминула у колима Хитне помоћи](/data/images/2025-02-12/572152_jasna-bosnjakovic-nikad-nije-kasno_kf.jpg?time=1739372786)
ОТКРИВЕН УЗРОК СМРТИ СРПСКЕ ПЕВАЧИЦЕ: Преминула у колима Хитне помоћи
ЈАСНА Бошњаковић, певачица и некадашња учесница шоуа „Никад није касно“, преминула је изненада у 48. години, на путу ка болници.
12. 02. 2025. у 16:05
![РАСКРИНКАО ЕСТРАДУ: Пронађена књига Саше Видића РАСКРИНКАО ЕСТРАДУ: Пронађена књига Саше Видића](/data/images/2023-04-24/343739_vidic_kf.jpg?time=1739703299)
РАСКРИНКАО ЕСТРАДУ: Пронађена књига Саше Видића
МОДНИ креатор Саша видић преминуо је 23. априла 2023. године. Радио је као стилиста многих личности, а са нкима је био толико близак да су му поверавали своје најинтимније тренутке из живота.
16. 02. 2025. у 11:54
Коментари (0)