Васина торта била је незаобилазна посластица на свим свечаним трпезама, а ми вам сада доносимо најбољи рецепт.
Васина торта је класик међу посластицама која се обично правила за велика славља и посебне прилике. Некадашње домаћице су се такмичиле чија ће бити лепша и укуснија, а ово је проверени рецепт који ће уз мало труда успети и онима који су почетници у кухињи.
Кромпир се често користи у кулинарству јер од њега можете да правите најразличитија јела. Можете да га користите као прилог, да правите тесто, салату..
Ми вам предлажемо да испробате и овај рецепт.
Многи се плаше да се упусте у припрему рибље чорбе, мислећи да је превише компликовано, али ево како да брзо и лако направите чорбу од прженог ослића коју ћете обожавати.
Коментари (0)