Салате су одличан избор, јер су лагане и брзински се спремају. Такође можете да их служите и као прилог уз месо, а данас вам препоручујемо да испробате и овај рецепт.
Повезане вести
ИЗДАШНА ОБРОК САЛАТА ГОТОВА ЗА 10 МИНУТА: Веома је заситна и укусна
Доносимо вам најбољи рецепт за оброк салату Црвено море која се прави за мање од 10 минута.
04. 09. 2024. у 08:00
ЈЕЛО КОЈЕ СВИ ОБОЖАВАЈУ: Направите пуњене поховане паприке са сиром
Када више немате идеја шта спремати за ручак, кладите се на поховане пуњене паприке. Најчешће се пуне тврдим сиром, али можете их пунити и шунком, топљеним сиром, шампињонима...
27. 09. 2024. у 10:30
НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЈОЈ ОДОЛИТЕ: Веганска салата са краставцем и кикирикијем
Ову веганску салату са краставцем и кикирикијем ћете одмах направити јер је одлична замена за оброк.
18. 09. 2024. у 10:00
НАЈЈЕДНОСТАВНИЈА И НАЈБРЖА: Салата од печених тиквица и фета сира, укус који иде уз свако јело
Не можете погрешити са комбинацијом тиквица, фета сира и сланутка, чери парадајза и младог лука.
14. 09. 2024. у 08:00
ЈЕДНОСТАВНО САВРШЕН: Намаз од патлиџана и паприке, идеалан за доручак уз свежи хлеб, или кифлице
Намаз од печеног патлиџана и паприка је савршен за доручак уз свежи хлеб или кифлице.
04. 09. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ВОЋНИ ЧИА КАРАМЕЛ ПУДИНГ: Лагана посластица која се једе без гриже савести
Започните дан укусима омиљених колача у здравијој варијанти чиа пудинга.
28. 09. 2024. у 09:00
КАКО ДА ЧОКОЛАДНА ГЛАЗУРА НЕ ПУЦА ПРИ СЕЧЕЊУ ТОРТЕ ИЛИ КОЛАЧА: Посластичар открио трик за који мало ко зна
Домаћице широм света помно прате емисије познатог посластичара Рудолфа Ван Вина, и усвајају сваки трик који он пренесе. Овог пута вам доносимо трик за савршену чоколадну глазуру по његовом рецепту. Ваше торте ће бити права мала ремек-дела уколико будете пратили ове кораке.
28. 09. 2024. у 08:00
САЛАТА ОД СОЧИВА И БАТАТА: Врло једноставно јело инспирисано Медитераном
Сервира се уз фета сир и прелив са сенфом.
28. 09. 2024. у 07:00
УКОЛИКО НИСТЕ, ВРЕМЕ ЈЕ ДА ИСПРОБАТЕ ОВУ ПОСЛАСТИЦУ: Рецепт за ролнице са рогачом
Сигурни смо да ће вас ове ролнице одушевити.
27. 09. 2024. у 12:00
РЕЦЕПТ ЗА БУГАРСКУ БАНИЦУ: Здрава, а преукусна
Традиционална бугарска баница прави се од суканих, домаћих кора умешених од брашна, воде и соли, док се филује са сиром и јајима, али и зељем и копривом.
27. 09. 2024. у 11:42
Коментари (0)