КРОМПИР ЧОРБА КОЈА УСПЕВА И ОНИМА КОЈИ НЕ ЗНАЈУ ДА КУВАЈУ: Потребно вам је само пет састојака, а бољу нисте јели

Татјана Марковић

25. 10. 2023. у 12:00

КРОМПИР чорба се једноставно прави, а има божанствен укус.

КРОМПИР ЧОРБА КОЈА УСПЕВА И ОНИМА КОЈИ НЕ ЗНАЈУ ДА КУВАЈУ: Потребно вам је само пет састојака, а бољу нисте јели

Фото: Free Images Pixabay

Може да вам послужи чак и као главни оброк. И потпуно неискусним куварицама успева, кува се само пола сата и врло је економична, јер састојци не коштају уопште много.

Састојци:

3 шаргарепе
1 пашканат
1 паприка
1 црни лук
6 кромпира

Фото: Free Images Pixabay

Припрема

Исеците шаргарепу и пашканат на колутове и продинстајте. Затим додајте сецкани црни лук и паприку, па поклопите и динстајте још два минута. На крају додајте кромпир на коцкице и зачините по жељи (со, бибер, слатка паприка, суви зачин). Поклопите и оставите да се динста 2-3 минута. Пазите да поврће не загори. Додајте воду да лепо покријете поврће, па поклопите и кувајте неких 20 минута. Затим једну кашику брашна или кукурузног скроб помешајте са водом и лепо сједините. Додајте у чорбу.

(Стил)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)

ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)

ШЕСТ особа, међу којима и једно дете, убијено је у Рилску, у области Курск, као резултат ракетног удара украјинских оружаних снага, саопштио је вршилац дужности гувернера Курске области Александар Хинштајн.

20. 12. 2024. у 17:07

Коментари (0)

РУСИЈА ЈЕ ЗГРОЖЕНА: Ова девојка је шокирала све понашањем на Светском првенству, а њена земља је сад повукла невероватан потез