Невероватно укусна похована риба без јаја.
Повезане вести
ЛОСОС У ЉУТОМ СОСУ: Пикантно и зачињено посно јело
Пикантна риба за праве гурмане.
02. 12. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
ВОЋНЕ ДАМЕ: Један од најлепших посних ситних колача, једноставно се прави, а укус је фантазија
Рецепт за савршен посни колач.
04. 12. 2024. у 17:00
ОТАРАСИТЕ СЕ НЕПРИЈАТНОГ МИРИСА ОД СПРЕМАЊА РИБЕ: Трикови злата вредни
Нема много непријатнијих мириса у дому од оног који остаје након припреме рибе. Печена или пржена риба може оставити јак траг у вашем животном простору, а мирис се често задржава данима, упијајући се у завесе, намештај, па чак и гардеробу. Али, не очајавајте. Постоје ефикасни и једноставни трикови који ће осигурати да ваш дом мирише свеже и пријатно, чак и након рибље гозбе.
04. 12. 2024. у 15:00
РЕЦЕПТ ЗА СЛАНЕ ШТАПИЋЕ: Ако волите пециво, ово ће дефинитивно постати ваше омиљено
Слани штапићи су чест избор када је доручак у питању, а ако сте мислили да су они компликовани за припрему, знајте да сте се преварили.
04. 12. 2024. у 13:00
СОЧНЕ СВИЊСКЕ ШНИЦЛЕ У КРЕМАСТОМ СОСУ: Рецепт који ће вас оборити са ногу
Свињске шницле у кремастом сосу од сенфа су једноставно јело готово за 15 минута, савршено за укусан ручак.
04. 12. 2024. у 09:00
ЈЕДНОСТАВНО СЕ ПРАВЕ: Уштипци са купусом, прави гурмански доручак
Уштипци са купусом се брзо праве, а врло су сезонски и ароматични.
04. 12. 2024. у 07:00
Коментари (0)