ПОСНИ РИЖОТО С ПРАЗИЛУКОМ: Једноставан и укусан рецепт који обилује хранљивим састојцима

Новости онлине

16. 07. 2024. у 07:00

Током врућина од ручка сви траже да се брзо спрема, да је лаган, а хранљив. Рецепт за један такав оброк, рижото с празилуком, предлажемо у наставку. Неће вам одузети много времена, а ужитак ће бити комплетан.

ПОСНИ РИЖОТО С ПРАЗИЛУКОМ: Једноставан и укусан рецепт који обилује хранљивим састојцима

Фото Shutterstock

Састојци:  

  • 400 г пиринча
  • 2 празилука
  • суви биљни зачин
  • уље

Припрема:  

Пиринач оперите и скувајте, па процедите.

Очишћене штапове празилука исеците на колутове и пропржите на загрејаном уљу.

Када је празилук обрађен, додајте пиринач и зачините сувим биљним зачином.

Послужите уз салату по жељи, а ако не правите посну верзију рецепта, додајте павлаку као састојак који врло лепо прати укус овог јела.

(ona)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
СРАМОТИШ ХРВАТСКУ! Американац у Загребу са БГ таблицама - избушили му гуме (ВИДЕО)

"СРАМОТИШ ХРВАТСКУ!" Американац у Загребу са БГ таблицама - избушили му гуме (ВИДЕО)

"ПУТОВАО сам Босном, Србијом, Бугарском, дословно у све земље у окружењу у последњих шест месеци и био сам у небројено градова и једини град у којем сам се сусрео с насиљем је Загреб."

21. 08. 2024. у 20:10

Коментари (0)

Direktan let iz Srbije do najlepše plaže Mediterana – iskoristite SEPTEMBARSKI LAST MINUTE , popust do 390 eur!