СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима
26. 06. 2024. у 10:00
Сласан спој меса са вином и зачинима даје овом јелу посебну арому.
Повезане вести
ХРСКАВО И СОЧНО, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилеће бело месо пуњено сиром и мајчином душицом, савршено за недељни ручак
НЕДЕЉА је дан када је обично породица на окупу, па је то идеална прилика да се за ручак спреми нешто посебно укусно.
20. 10. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ ПРЖЕНИЦЕ: За супер почетак дана
И у данима поста можете да уживате у омиљеном доручку. Једноставно је, укусно и неодољиво.
03. 01. 2025. у 11:05Новости онлине
ПОСНЕ БАНАНА КУГЛИЦЕ: Неодољива посластица од само три састојка
Феноменалне куглице обориће с ногу и оне који не воле слатко.
03. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
КАВУРМА: Јужњачки специјалитет који прави гурмани обожавају
Кавурма се највише спрема на југу Србије и представља врсту јела направљену од изнутрица.
03. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
ПОСНИ ЧВАРЦИ: Не заостају за "оригиналом", праве се врло лако и изузетно су укусни
Чварци су једно од највољенијих предјела или додатака јелу, а добра вест је да постоји начин да их направите и у посној варијанти. Овај једноставан рецепт омогућава вам да уживате у правом зимском специјалитету на потпуно посан начин.
02. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
РОЛАТ СА ШУНКОМ: Савршено предјело за сваку прилику
Ролат са шунком брзо је и једноставно решење за укусно предјело, а уз лако прилагодљиво пуњење, савршен је за сваки укус.
02. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
Коментари (0)