ДАНАШЊИ УКУСАН РУЧАК: Домаћи пилећи паприкаш, нема лакшег рецепта, а имаћете издашан ручак за целу породицу
06. 06. 2024. у 11:00
Доносимо вам најбољи рецепт за пилећи кромпир паприкаш, којем нема равног.
Повезане вести

ПИЛЕТИНА У СОСУ ОД МИРОЂИЈЕ: Сочан ручак коме мало ко може да одоли
Мирођију или волите или не, али њен мирис заиста даје свежину јелу.
02. 03. 2025. у 09:00Јована Васић

НАЈСОЧНИЈА И НАЈКРЕМАСТИЈА МУСАКА: Ручак који се прави брзо и лако, а допада се баш свима (ВИДЕО)
Доносимо вам рецепт за најсочнију мусаку која се прави очас посла.
25. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

ЈУНЕЋИ РИБИЋ У САФТУ ОД СЕНФА: Ручак неодољивог укуса (ВИДЕО)
Када пожелите да спремите ручак који оставља без даха, спремите баш овај. Сва јела спремљена од рибића ћете памтити због неодољивог укуса, а месо ће се дословно лепити за прсте.
16. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

РЕЦЕПТ ЗА ПИЛЕТИНУ НА МАЂАРСКИ НАЧИН: Лепши и сочнији ручак сигурно нисте пробали (ВИДЕО)
Овако Мађари спремају пилетину, толико је мекана да се распада.
13. 02. 2025. у 11:00Jована Васић

МУСАКА СА ПИЛЕТИНОМ И ПИРИНЧЕМ: Мало другачији рецепт, али једнако укусан (ВИДЕО)
Још један лаган ручак који се брзо спрема.
11. 02. 2025. у 09:00Новости онлине
Најновије из рубрике

АЈВАР ПИТА: Рецепт коме ћете се често враћати
Пита са ајваром може бити послужена и хладна и топла, за доручак или вечеру.
09. 03. 2025. у 07:00Јована Васић

ТРИК ЗА НАЈУКУСНИЈУ ПРЖЕНУ РИБУ: Спремљена на овај начин биће веома укусна и мање масна
Трик за савршено пржену рибу крије се у специјалној мешавини уља, коју можете да направите код куће.
08. 03. 2025. у 16:00Јована Васић

ТОРТА СА БАНАНАМА И ЧОКОЛАДОМ: Неодољиво кремаста посластица коју сви воле
Млечна торта са бананама и чоколадом је попут сна за сладокусце са савршеном комбинацијом укуса.
08. 03. 2025. у 15:00Јована Васић

ФЕНОМЕНАЛНА ПОСНА СУВА ПИТА: Десерт за сваку прилику
Омиљени слаткиш великих гурмана идеална је завршница за посни ручак.
08. 03. 2025. у 12:30Јована Васић

СУПА СА ТОРТЕЛИНИМА И ПОВРЋЕМ: Права експлозија укуса
Рецепт коме ћете се увек радо враћати.
08. 03. 2025. у 11:00Јована Васић
Коментари (0)