ИТАЛИЈАНСКИ СКАЛОПИНИ: Гурмански ручак којем нико не може одолети
14. 05. 2024. у 18:00
Једноставно јело које може да послужи и као ручак и као вечера - спрема се лако и веома брзо.
Повезане вести
НАПРАВИТЕ СУПЕР УКУСАН РУЧАК: Пилетина са грашком и печуркама у кремастом сосу
Пилетину можете да направите и од остатке пилетине, а оброк је баш гурмански и обилан.
01. 10. 2024. у 09:00
ИДЕАЛНО ПОСНО ЈЕЛО: Укусне ћуфте од печурака
Уколико немате идеју шта бисте могли да спремите за ручак, ево једног укусног рецепта који смо издвојили за вас.
13. 12. 2024. у 09:00
ДОМАЋИ МЛИНЦИ СА ПИЛЕТИНОМ: Рецепт за брзински ручак за целу породицу
Уколико их спремате на овакав начин, постаће ваше омиљено јело. Лако а преукусно.
11. 12. 2024. у 11:12
ШПАГЕТИ НА ТОСКАНСКИ НАЧИН С ПИЛЕЋИМ МЕСОМ: Лагано јело, богатог укуса
Ако волите италијанску кухињу, онда ће ова паста чији рецепт потиче из Тоскане да вас одушеви.
05. 12. 2024. у 12:00
ПРЖЕНИ КРОМПИР СА ПЕЧУРКАМА И ПАПРИКОМ: Једноставан ручак који се брзо спрема
Кромпир се често користи у кулинарству јер од њега можете да правите најразличитија јела. Можете да га користите као прилог, да правите тесто, салату.. Ми вам предлажемо да испробате и овај рецепт.
17. 11. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ОРАДА ПЕЧЕНА У РЕРНИ СА КРОМПИРОМ: Посно јело за Бадње вече!
Укусна орада печена у рерни је савршен посни оброк уз кромпир и зачине.
05. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ПОСНЕ ПЉЕСКАВИЦЕ ОД РИБЕ: Идеалан специјалитет за све који посте
Једноставан рецепт уз који ћете брзо припремити овај специјалитет од рибе.
05. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
СВЕ О ЧЕСНИЦИ: Када и како се припрема, које врсте постоје и зашто се ставља новчић?
Православни верници Божић славе 7. јануара, када се породица окупља око богате трпезе и проводи дан у љубави и захвалности. Уколико говоримо о храни, чесница је незаобилазни део наше традиције и ломи се за доручак.
05. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
ПОСНО, А НИКАД УКУСНИЈЕ: Баклава са сувим шљивама
Необичан је рецепт који ће вам одмах прирасти за срце.
04. 01. 2025. у 16:00Новости онлине
КАКО СЕ ПРАВИ ПЕЧЕНИЦА ЗА БОЖИЋ: Најсочније месо за празнични ручак, а уз овај трик биће савршено испечена
Печеница је неизоставни део трпезе за Божић, а уз ове савете професионалних кувара испашће савршено! Месо ће бити сочно, а спољашност лепо запечена и хрскава.
04. 01. 2025. у 14:00Новости онлине
Коментари (0)