ПИЛЕТИНА СА МЛАДИМ КУПУСОМ И ПОВРЋЕМ: Прави се лако и брзо, а укус је изванредан
Уколико и нисте љубитељ купуса, овај укус ће вам се допасти, а здрав и богат ручак имаћете за само сат времена.
![ПИЛЕТИНА СА МЛАДИМ КУПУСОМ И ПОВРЋЕМ: Прави се лако и брзо, а укус је изванредан ПИЛЕТИНА СА МЛАДИМ КУПУСОМ И ПОВРЋЕМ: Прави се лако и брзо, а укус је изванредан](/data/images/2024-05-08/480529_shutterstock-8.05._fmob.jpg)
Foto: Shutterstock
Састојци:
- пилеће бело месо — 200 г
- млади купус — 1/2 кг
- парадајз — 200 г
- шаргарепа — 1
- бели лук — 3 чена
- суви биљни зачин — по укусу
- со — по укусу
- бибер — по укусу
Припрема:
Бело месо исеците на коцке, па га на загрејаном уљу благо пропржите и уз доливање млаке воде наставите динстати док не омекша. Извадите готово месо и оставите га на топлом.
У сок од динстања меса ставите крупно исечен купус и динстајте га док не омекша.
У скоро готов купус додајте со, бибер, суви биљни зачин, ситно исечен бели лук, нарендану шаргарепу и парадајз ољуштен и исечен на коцке. Добро промешајте купус и наставите да га крчкате још пар минута.
Поврће преспите у ватросталну чинију, преко поврћа ставите бело месо, па пилетину са купусом запеците у рерни загрејаној на 200 степени.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
![ПУБЛИКА БИЛА ШОКИРАНА ВЕНСОВИМ ИЗЛАГАЊЕМ: Споменуо и изборе у Румунији, сасуо Европи истину у лице ПУБЛИКА БИЛА ШОКИРАНА ВЕНСОВИМ ИЗЛАГАЊЕМ: Споменуо и изборе у Румунији, сасуо Европи истину у лице](/data/images/2025-02-14/572847_tan2025-02-1414552027-0-1_kf.jpg?time=1739558680)
ПУБЛИКА БИЛА ШОКИРАНА ВЕНСОВИМ ИЗЛАГАЊЕМ: Споменуо и изборе у Румунији, сасуо Европи истину у лице
УЧЕСНИЦИ Минхенске безбедносне конференције слушали су говор потпредседника САД Џеј-Ди Венса готово без аплауза, показује снимак преноса његовог наступа на сајту Беле куће.
14. 02. 2025. у 17:34
![ОТКРИВЕН УЗРОК СМРТИ СРПСКЕ ПЕВАЧИЦЕ: Преминула у колима Хитне помоћи ОТКРИВЕН УЗРОК СМРТИ СРПСКЕ ПЕВАЧИЦЕ: Преминула у колима Хитне помоћи](/data/images/2025-02-12/572152_jasna-bosnjakovic-nikad-nije-kasno_kf.jpg?time=1739372786)
ОТКРИВЕН УЗРОК СМРТИ СРПСКЕ ПЕВАЧИЦЕ: Преминула у колима Хитне помоћи
ЈАСНА Бошњаковић, певачица и некадашња учесница шоуа „Никад није касно“, преминула је изненада у 48. години, на путу ка болници.
12. 02. 2025. у 16:05
![РАСКРИНКАО ЕСТРАДУ: Пронађена књига Саше Видића РАСКРИНКАО ЕСТРАДУ: Пронађена књига Саше Видића](/data/images/2023-04-24/343739_vidic_kf.jpg?time=1739703299)
РАСКРИНКАО ЕСТРАДУ: Пронађена књига Саше Видића
МОДНИ креатор Саша видић преминуо је 23. априла 2023. године. Радио је као стилиста многих личности, а са нкима је био толико близак да су му поверавали своје најинтимније тренутке из живота.
16. 02. 2025. у 11:54
Коментари (0)