ДИМЉЕНА БУТКИЦА И КРОМПИР: Прави се лако, месо се топи у устима
18. 04. 2024. у 11:00
Наш предлог за данашњи ручак.
Повезане вести
ПЉЕСКАВИЦЕ ОД КРОМПИРА: Када пробате ову другачију верзију, месо вам уопште више неће недостајати (ВИДЕО)
Укусно јело које ће вас одушевити.
19. 12. 2024. у 07:00
ПРАВИ ГУРМАНСКИ РУЧАК: Запечени кромпир са сиром и сланином
Јела са кромпиром нам никада неће досадити.
02. 12. 2024. у 09:00
РЕЦЕПТ ЗА КРОМПИР НА ПОРТУГАЛСКИ НАЧИН: Додајте му ове намирнице и уживаћете у укусу
Кромпир на португалски начин је попут пице, само још укснији.
06. 10. 2024. у 07:00
ПОХОВАНИ ПИРЕ КРОМПИР: Споља хрскав, изнутра мекан, толико укусан да ћете уживати у сваком залогају
КРОМПИР је поврће које можете да спремате на различите начине и свако јело је једнако укусно.
30. 09. 2024. у 08:00
Најновије из рубрике
ОРАДА ПЕЧЕНА У РЕРНИ СА КРОМПИРОМ: Посно јело за Бадње вече!
Укусна орада печена у рерни је савршен посни оброк уз кромпир и зачине.
05. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ПОСНЕ ПЉЕСКАВИЦЕ ОД РИБЕ: Идеалан специјалитет за све који посте
Једноставан рецепт уз који ћете брзо припремити овај специјалитет од рибе.
05. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
СВЕ О ЧЕСНИЦИ: Када и како се припрема, које врсте постоје и зашто се ставља новчић?
Православни верници Божић славе 7. јануара, када се породица окупља око богате трпезе и проводи дан у љубави и захвалности. Уколико говоримо о храни, чесница је незаобилазни део наше традиције и ломи се за доручак.
05. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
ПОСНО, А НИКАД УКУСНИЈЕ: Баклава са сувим шљивама
Необичан је рецепт који ће вам одмах прирасти за срце.
04. 01. 2025. у 16:00Новости онлине
КАКО СЕ ПРАВИ ПЕЧЕНИЦА ЗА БОЖИЋ: Најсочније месо за празнични ручак, а уз овај трик биће савршено испечена
Печеница је неизоставни део трпезе за Божић, а уз ове савете професионалних кувара испашће савршено! Месо ће бити сочно, а спољашност лепо запечена и хрскава.
04. 01. 2025. у 14:00Новости онлине
Коментари (0)