ЗАГРЕЈАЋЕ ВАМ ДУШУ И ТЕЛО, РУЧАК ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Посни пилав од поврћа, за само 350 динара

Novosti online

04. 01. 2024. у 12:00

ОВАЈ сласни, конкретни оброк је притом постан.

ЗАГРЕЈАЋЕ ВАМ ДУШУ И ТЕЛО, РУЧАК ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Посни пилав од поврћа, за само 350 динара

Фото Shutterstock

Направите овај преукусни, здрави ручак за целу породицу.

Потребно је:

* 300 г пиринча
* 250 мл сока од парадајза
* 200 мл белог вина
* 200 г грашка
* 1 црни лук
* 1 шаргарепа
* со, бибер

Припрема:

Пиринач скувајте у три шоље воде. Кувајте док не упије течност. Пропржите исецкан црни лук на загрејаном уљу, посолите и када постане стакласт, додајте грашак, ситно исецкану шаргарепу и бело вино. Кувајте док вино не испари. Додајте скувани пиринач, парадајз сок, бибер и со и добро промешајте. Јело је готово када пиринач упије сву течност.

(Trpeza)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Коментари (0)

ЗА НАШУ ЗЕМЉУ УВЕК ИМАМ МОТИВАЦИЈУ: Алекса Аврамовић блиста после пласмана на Евробаскет