САМО искусни знају за овај трик, а време је да га и ви примените.
Повезане вести
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
САВРШЕН РУЧАК МОЖЕ И БЕЗ МЕСА: Преукусне веганске лазање
Пробајте лазању са преукусним филом који ће вам постати омиљен.
24. 11. 2024. у 10:00
ШВЕДСКЕ ЋУФТЕ: Јединствене, неодољиве и тако укусне да ћете их правити сваке недеље
Уживајте у неодољиво добром ручку!
24. 11. 2024. у 07:00
КРЕМАСТА, СОЧНА, А СПРЕМА СЕ ОЧАС ПОСЛА: Брза кекс торта, нећете моћи да јој одолите (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за брзу кекс торту, која се спрема очас посла.
23. 11. 2024. у 13:00
НАЈУКУСНИЈИ ПИЛЕЋИ ФИЛЕ СА СИРОМ И ПАРАДАЈЗОМ: Уживаћете у сваком залогају овог јела (ВИДЕО)
Роловани пилећи филе са сиром и парадајзом се пече у сосу од парадајз пасте и павлаке, врло је атрактиван, попут јела из ресторана.
23. 11. 2024. у 10:00
САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ, ШАМПИЊОНИМА И ШАРГАРЕПОМ: Одличан прилог уз свако јело, а брзо се спрема
Време је слава, а сваку славску трпезу можете обогатити укусним салатама каква је ова.
23. 11. 2024. у 07:00
Коментари (0)