САВРШЕН РУЧАК ОД ТРИ САСТОЈКА: Ово јело од пилетине је чиста рапсодија укуса

Новости онлајн

09. 09. 2023. у 07:00

ОВАЈ рецепт са пилећим батком без костику у сосу од соје и браон шећера правићете нон-стоп када га једном пробате.

САВРШЕН РУЧАК ОД ТРИ САСТОЈКА: Ово јело од пилетине је чиста рапсодија укуса

Foto: Jutjub/Printskrin/ Essen Recipes

Пилетина се може припремити на многобројне начине – можете је динстати, пржити, и пећи – и спајати са многобројним другим састојцима, а сада вам доносимо јело које ћете запамтити и правити стално када га једном пробате.

Састојци:

  • 450 г пилећег батка без костију
  • 125 мл соса од соје
  • 60 г браон шећера

Припрема:

Загрејте велики тигањ на умерену температуру.

У тигањ додајте пилетину исецкану на мање комаде и пеците је док не добије златно-смеђу боју с обе стране.

У чинији помешајте сос од соје и браон шећер и прелијте преко пилетине.

Кувајте све заједно док се пилетина термички не обради до краја, а сос не редуцира и згусне.

Послужите пилетину с прилогом по жељи, ми вам препоручујемо - бели пиринач.

(Стил)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
УКРАЈИНА У РАТ ПОСЛАЛА РОБОТЕ БЕЗ ИЈЕДНОГ ЧОВЕКА: Битка добила неочекивани исход (ВИДЕО)

УКРАЈИНА У РАТ ПОСЛАЛА РОБОТЕ БЕЗ ИЈЕДНОГ ЧОВЕКА: Битка добила неочекивани исход (ВИДЕО)

БРИГАДА Украјинске националне гарде известила је о успешном нападу у коме су учествовали само роботи - од копнених робота наоружаних митраљезима до летелица борбених дронова. Ови роботи су напали руске положаје у Харковској области, на северу Украјине, и - победили.

27. 12. 2024. у 09:04

ДРАМА У КОМШИЛУКУ: Откривена непозната летелица, становници упозорени да потраже склоништа

ДРАМА У КОМШИЛУКУ: Откривена непозната летелица, становници упозорени да потраже склоништа

РУМУНСКИ радарски системи открили су синоћ мали летећи објекат, за који се сумња да је дрон, који је ушао у национални ваздушни простор до шест километара у југоисточном округу Тулчеа, саопштило је министарство одбране Румуније.

27. 12. 2024. у 09:23

Коментари (0)

ЗАБРИНУТИ НАВИЈАЧИ АЛ ХИЛАЛА: Митровићу прети дуже одсуство