МНОГИМА је пица омиљено јело и неоспорно је да су они правилни и традиционални начини да је припремите савршени, али понекад је потребан један брзи рецепт, чији ће укус парирати оригиналној.
Повезане вести
СОЧНА, УКУСНА, КАЧКАВАЉ СЕ ТОПИ У УСТИМА: Пица пита са млевеним месом, нећете моћи да јој одолите (ВИДЕО)
Пица пита са млевениим месом је врло раскошна, пуна укуса и идеална за главни оброк.
24. 10. 2024. у 18:19
ЈЕДНОСТАВАН, А УКУСАН: Непревазиђени млечни колач са боровницама
ЈЕДНОСТАВНИ свакодневни колач, брзо се прави од намирница које увек имате, а декоративан је и укусан. Воће може да буде и сезонско.
13. 09. 2024. у 16:00
ДА ЗАДОВОЉИ СВЕ УКУСЕ: Чоколадна фантазија - колач који се топи у устима, а неодољив воћни укус дају му боровнице
НЕКО више воли посластице са чоколадом, други пак предност дају "лаганим", воћним верзијама.
12. 09. 2024. у 11:00
СОЧАН И КРЕМАСТ, ДА СВА ЧУЛА УЖИВАЈУ: Чизкејк од боровница, здрава посластица која се не пече
ОСВЕЖАВАЈУЋ и кремаст - Чизкејк од боровница.
09. 09. 2024. у 15:00
ХРСКАВО ТЕСТО И СОЧНЕ БОРОВНИЦЕ: Направите освежавајући тарт, који ће се свима допасти
ТАРТ, врста печеног слатког или сланог јела, се састоји од танког слоја теста на дну и бочним странама, испуњеног разним надевима.
14. 09. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
СОЧАН ГРИЗ КОЛАЧ СА ЏЕМОМ: Брз, јефтин колач за сваки дан (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за гриз колач са џемом, који се прави очас посла.
21. 11. 2024. у 13:30
СТАРИНСКЕ ШУФНУДЛЕ ПУЊЕНЕ СИРОМ, А ПРЕЛИВЕНЕ КАЈМАКОМ: Јело које ће многе подсетити на детињство
За младе домаћице које се не сећају шта су шуфнудле, битно је истаћи да је укус сличан кнедлама, али да је ово слана варијанта, феноменална за вечеру.
21. 11. 2024. у 12:30
НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ РУЧАК: Пиринач са печуркама и месом
Лако се прави, а свима успе из прве.
21. 11. 2024. у 11:18
КНЕДЛЕ СА ЏЕМОМ И ОРАСИМА: Сочне и слатке, најбоље одмах ставите дуплу меру
Старински слаткиш из бакине кухиње који буди носталгију, а топи се у устима.
21. 11. 2024. у 11:00
КАКО ДА ВАМ СЕ САРМА НЕ РАСПАДНЕ ТОКОМ КУВАЊА: Једноставни савети за омиљено традиционално јело
Овако се правилно савија и успева чак и почетницима.
21. 11. 2024. у 09:00
Коментари (0)