НЕОДОЉИВА ПАШТЕТА ОД САРДИНЕ: Економичан, а издашан намаз
Паштета од сардине је изузетно здрава, а припремљена по овом рецепту биће прави деликатесни специјалитет. Сервирајте је уз препечени хлеб који сте претходно премазали маргарином, па одозго паштетом.
Састојци:
- 1 већа конзерва сардине
- 2 кашичице путера
- 1 кашичица сенфа
- 1 тврдо кувано јаје
- 1 мања главица црног лука
- 1 кашичица сока од лимуна
- со, бибер
- свеж першун
Припрема:
Лук и јаје ситно насецкајте, па убаците у блендер. Додајте сардину, све залијте соком од лимуна, убаците путер, сенф и зачините по укусу. Першун додајте и као зачин, а мало оставите и за декорацију. Све састојке добро смиксајте да се скроз уситне и да добијете глатку смесу. Уколико је потребно, промешајте кашиком па поново још једном изблендирајте и по потреби додајте још зачина. Преспите у чинију за сервирање и украсите ситно сецканим першуном.
(stvar ukusa)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ЧИА ЏЕМ СА БОБИЧАСТИМ ВОЋЕМ: Рецепт за укусан џем који се прави за 10 минута
07. 08. 2024. у 07:00
ДОМАЋА ПАШТЕТА ОД МАСЛИНА: Деликатесан намаз постаће ваша омиљена мазалица
24. 07. 2024. у 12:44
НАПРАВИТЕ ДОМАЋИ КРЕМ СИР: Потребна су вам четири једноставна састојка
23. 07. 2024. у 15:00
(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) БРУТАЛНО УБИЈЕН ПОЗНАТИ ПЕВАЧ: Испливао језиви снимак ликвидације (ВИДЕО)
ШВЕДСКИ репер Габоро, чије је право име било Нинос Хоури, убијен је на паркингу у четвртак увече, јављају локални медији.
21. 12. 2024. у 08:06
ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)
ШЕСТ особа, међу којима и једно дете, убијено је у Рилску, у области Курск, као резултат ракетног удара украјинских оружаних снага, саопштио је вршилац дужности гувернера Курске области Александар Хинштајн.
20. 12. 2024. у 17:07
МАЈКА ЈОЈ СЕ ОДРЕКЛА ПРАВОСЛАВЉА, ТИТО ЈОЈ СЕ ДИВИО: Она је била најмоћнија жена Југославије (ФОТО/ВИДЕО)
БИЛА је најмоћнија политичарка у великој Југославији у коју је маршал Јосип Броз Тито имао толико поверења да је до данас остала једина жена премијер једне комунистичке земље
21. 12. 2024. у 21:27
Коментари (0)