НЕОДОЉИВА ПАШТЕТА ОД САРДИНЕ: Економичан, а издашан намаз

Новости онлине

14. 08. 2024. у 10:00

Паштета од сардине је изузетно здрава, а припремљена по овом рецепту биће прави деликатесни специјалитет. Сервирајте је уз препечени хлеб који сте претходно премазали маргарином, па одозго паштетом.

НЕОДОЉИВА ПАШТЕТА ОД САРДИНЕ: Економичан, а издашан намаз

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 1 већа конзерва сардине
  • 2 кашичице путера
  • 1 кашичица сенфа
  • 1 тврдо кувано јаје
  • 1 мања главица црног лука
  • 1 кашичица сока од лимуна
  • со, бибер
  • свеж першун

Припрема:

Лук и јаје ситно насецкајте, па убаците у блендер. Додајте сардину, све залијте соком од лимуна, убаците путер, сенф и зачините по укусу. Першун додајте и као зачин, а мало оставите и за декорацију. Све састојке добро смиксајте да се скроз уситне и да добијете глатку смесу. Уколико је потребно, промешајте кашиком па поново још једном изблендирајте и по потреби додајте још зачина. Преспите у чинију за сервирање и украсите ситно сецканим першуном.

(stvar ukusa)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МЕРКЕЛОВА ПРОГОВОРИЛА О ПУТИНУ: Једну ствар посебно истакла - Имао је осећај за то

МЕРКЕЛОВА ПРОГОВОРИЛА О ПУТИНУ: Једну ствар посебно истакла - "Имао је осећај за то"

БИВША немачка канцеларка Ангела Меркел описала је у својим мемоарима први сусрет са Доналдом Трампом, а такође је говорила о руском председнику Владимиру Путину и Украјини. Одломке из књиге објавили су немачки медији.

21. 11. 2024. у 11:45

Коментари (0)

ТОТАЛНО НЕВЕРОВАТНО: Откривена евиденција! Ево како је Никола Јокић тренирао као клинац