Обожавате манго, али не знате како да одаберете „прави“ а још мање како да га очистите и исечете?
Повезане вести
ЗА ТИЛИ ЧАС: Савет за домаћице - Ево како да брзо исецкате бели лук
ЗДРАВ је и укусан, без њега велики број јела не би био исти, али кад би требало ситно да га исецкамо (као што је потребно за припрему многих оброка) мука нас хвата.
30. 08. 2024. у 09:30
ДА ЗАСИЈА КАО НОВ: Савет - Ево како да лако oчистите накит од злата
КАО и сваку драгоценост, и златни накит би требало да чувамо и водимо рачуна о њему.
25. 08. 2024. у 15:00
ДА ЛИ ЈЕ ПРЕВИШЕ ТОПЛА: Када је право време да се скувана храна стави у фрижидер?
Зими нам је лако, ако увече скувамо храну није проблем ни да преноћи ван фрижидера, па да је ујутро, потпуно охлађену, убацимо унутра.
15. 08. 2024. у 07:30
ДА ЗАБЛИСТА КАО НОВО: Лак начин за чишћење загорелог посуђа
КАДА нам јело загори не знамо шта ћемо пре од муке, да ли да покушамо да га „одлепимо“ од дна посуде, спасемо укус јела или да проветримо цео стан.
10. 08. 2024. у 20:43
ЗДРАВО И БЕЗБЕДНО НА ТАЊИРУ: Ево како да успешно очистите лимун, поморанџу, грејп, или мандарину
У ВЕЛИКОМ броју рецепата обавезан састојак је рендана кора лимуна или поморанџе.
13. 08. 2024. у 08:00
Најновије из рубрике
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПРАВУ СРПСКУ САРМУ: Спремите је брзо и једноставно
Време је да се завије прва сармица која ће да нам донесе леп мирис зиме у кућу.
02. 11. 2024. у 09:50
НЕС РОЛАТ: Сочна посластица и савршена комбинација кафе и чоколаде
Заиста се лако прави, а послужите га - уз шта друго, него уз шољу нес или домаће кафе.
02. 11. 2024. у 07:00
ЦВЕКЛА САЛАТА СА ОРАСИМА: Здрава и невероватно укусна комбинација
Салата од цвекле са орасима не само да је лековита, већ је и прави ужитак за све оне који уживају у добром али здравом залогају. Ево како се спрема...
01. 11. 2024. у 14:25
ЈУПИ ТОРТА: Најукуснија посластица, а готова за 15 минута
Једноставна је, брзо се припрема и неодољиво је укусна.
01. 11. 2024. у 11:00
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
Коментари (0)