Свака држава се поноси својим кулинарским мајсторијама и укусима, па је често тешко издвојити онај најбољи. Француска је позната по својим рецептима од теста, па је овај слатки хлеб придобио много симпатија.
Повезане вести
САВРШЕН ЗА СЛАВЉА, АЛИ И ЗА СВАКИ ДАН: Домаћи роловани хлеб са белим луком и першуном, уживаћете у сваком залогају (ВИДЕО)
ДОМАЋИ хлеб са белим луком и першуном се савија као ролат. Врло је зачињен, ароматичан и декоративан.
21. 10. 2024. у 07:00
ПРАВИ ЈЕСЕЊИ УЖИТАК: Рецепт за слатки хлеб са бундевом
Овај необичан рецепт је право време да покажете своју иновативност у кухињи и пробате нешто ново и укусно.
03. 10. 2024. у 07:00
РЕЦЕПТ ЗА ПРЖЕНИЦЕ НА МАЛО ДРУГАЧИЈИ НАЧИН: Укусан доручак који ће сви обожавати
Прженице су многима омиљени доручак, а да би биле добро спремљене треба да буду мекане и сочне изнутра, а хрскаве и златне споља. Сјајан су начин и да искористите стари хлеб.
14. 09. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
КАКО ДА БРЗО УКЛОНИТЕ СВЕ МИРИСЕ ПОСЛЕ СПРЕМАЊА ХРАНЕ: Оба састојка имате у кући
Непријатни мириси током кувања су редовна појава, али постоји изврстан трик са водом и сирћетом, помоћу ког ћете неутралисати сваки ружан мирис.
18. 11. 2024. у 19:49
РЕЦЕПТ ЗА ЧИЗКЕЈК: Омиљена торта од 3 слоја, топи се у устима
Једна од најпознатијих торти. Неодољива слатко кисела посластица са црвеним воћем, сиром и млевеним кексом, идеална за све љубитеље воћних и освежавајућих слаткиша.
18. 11. 2024. у 17:00
ПАСУЉ СА КИСЕЛИМ КУПУСОМ И СЛАНИНОМ: Сочан и сластан, рапсодија укуса којој ћете се стално враћати
Пасуљ са киселим купусом и сланином, савршенство без мане.
18. 11. 2024. у 13:04
РЕЦЕПТ ЗА НАЈСОЧНИЈУ БАКЛАВУ СА ПИСТАЋИМА: Овакву до сада нисте јели
Неодољива и сочна, а пистаћи јој дају посебан шмек.
18. 11. 2024. у 12:00
ДОМАЋА ПОСНА ПАШТЕТА ОД СОЧИВА: Једноставно се припрема и одличан је намаз за сваку прилику
Данас вам представљамо рецепт за преукусни намаз од сочива, који садржи висок удео протеина, мало масти и калорија те је фантастичан избор за све који желе да поведу рачуна о својој исхрани или за оне који посте.
18. 11. 2024. у 11:30
Коментари (0)