ПРОЈА СА МЕДОМ И ПУТЕРОМ: Премазана слатким преливом, неодољивог укуса
27. 04. 2024. у 15:00
Када једном пробате проју са медом и путером пожелећете чешће да је спремате. Док је врућа, премазује се слатким преливом, а сваки залогај се топи у устима.
Повезане вести
ОВАКО СЕ ПРАВИ МЕДОВАЧА: Повољно делује на циркулацију, против бактерија и вируса и побољшава апетит, те је идеалан аперитив
Медовача је попут ликера, густа и ароматична, а уз пар састојака можете и сами да је направите.
26. 11. 2024. у 13:50
НАЈЗДРАВИЈИ РЕЦЕПТ ЗА ДОРУЧАК: Проја са блитвом, увек се тражи парче више
Када не знате шта да спремите за доручак или вечеру, ово је најбрже решење, а може се јести и сутрадан.
03. 11. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ФЕНОМЕНАЛНА ЧУПАВАЦ ТОРТА: Кремаста, сочна, не пече се и прави очас посла (ВИДЕО)
Непечена кремаста посластица са најједноставнијом припремом на свету.
22. 12. 2024. у 15:00
СЛАСНА, А ПОСНА: Пита са купусом и празилуком
Има само три састојка и прави се веома брзо.
22. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
ПРЕДЈЕЛО ЗА ДЕЦЕМБАРСКЕ ДАНЕ: Бегова чорба, свака кашика крепи тело и греје душу
Бегова чорба је пуна поврћа и меса, незаобилазно је предјело сваког доброг ручка.
22. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА ЧИКЕН НАГЕТС: Још хрскавији него у ресторанима брзе хране
Пилећи медаљони или како их сви популарно називамо чикен нагетси савршен је начин да обрадујете укућане за ручак. Поред тога што се веома брзо праве, овакав рецепт омиљен је управо због тога што месо остаје сочно изнутра а задржава златну и хрскаву корицу споља.
22. 12. 2024. у 09:00
ДОМАЋЕ КИФЛИЦЕ СА ВИРШЛАМА: Доручак готов за час, а кифлице никад меканије
Тесто се лако припрема, а можете га чувати и пар дана у фрижидеру. Од једне мере овог теста добићете 12 кифлица.
22. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
Коментари (0)