Традиционална гибаница са сиром припрема се са свега неколико састојака, а ово је најлепши рецепт.
Најбољи рецепт за гибаницу је онај који ћете једноставно спремити и који ће вашим непцима пружити апсолутно задовољство при сваком залогају. За традиционалану припрему ове пите потребно вам је свега неколико састојка, мало умећа и воље, те ће се пред вама наћи права гибаница којој ће ретко ко одолети!
Кромпир се често користи у кулинарству јер од њега можете да правите најразличитија јела. Можете да га користите као прилог, да правите тесто, салату..
Ми вам предлажемо да испробате и овај рецепт.
Многи се плаше да се упусте у припрему рибље чорбе, мислећи да је превише компликовано, али ево како да брзо и лако направите чорбу од прженог ослића коју ћете обожавати.
Коментари (0)