КАКО ДА ВАМ СЕ САРМА НЕ РАСПАДНЕ ТОКОМ КУВАЊА: Једноставни савети за омиљено традиционално јело
21. 11. 2024. у 09:00
Овако се правилно савија и успева чак и почетницима.
Повезане вести
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПРАВУ СРПСКУ САРМУ: Спремите је брзо и једноставно
Време је да се завије прва сармица која ће да нам донесе леп мирис зиме у кућу.
02. 11. 2024. у 09:50
Најновије из рубрике
СУПА СА БРОКОЛИЈЕМ И ПЕЧУРКАМА: Тако једноставна, а тако укусна (ВИДЕО)
Супе су једноставне за припрему, а у мору феноменалних рецепата, овај са броколијем и печуркама се издваја као један од најбољих.
22. 01. 2025. у 12:00Новости онлине
НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ ПИЛАВ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Гурмански оброк у коме ће сви уживати
Пилав, или како га у турском и арапском свету зову пилаф, јесте јело од пиринча са месом или без њега. Оно што краси ово јело је једноставност, а опет има невероватно богатство укуса.
22. 01. 2025. у 09:30Новости онлине
ШПАНСКИ ОМЛЕТ: Неодољиво јело које морате пробати
Ако волите да испробате, наш предлог за доручак је шпански омлет. Прави се од три јефтина састојка, без много муке, а заситиће вас.
22. 01. 2025. у 07:30Новости онлине
УЖИВАЈТЕ У УКУСНИМ СЛАНИМ ЗАЛОГАЈИМА: Направите домаћа баварска пецива
Најлепше баварско пециво без квасца спрема се лако и брзо – готово је очас посла, а толико је лепо да се једе без ичега. Припрема није компликована, али је процес јединствен и захтева пажњу како би се постигао савршен резултат.
22. 01. 2025. у 06:00Новости онлине
ПОХОВАНИ КАЧКАВАЉ: Помоћу овог трика ће сваки пут испасти савршено
Рецепт за поховани качкаваљ је врло једноставан, али ипак постоји један трик помоћу ког ће бити исти као из ресторана. Наиме, тајна је у томе да качкаваљ ставите у замрзивач сат времена пре припреме.
21. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
Коментари (0)