БРЗИ ОБРОК ЗА СВАКО ДОБА ДАНА: Уместо да правите омлет или прженице, испробајте рецепт за ово јело са јајима и хлебом

Новости онлине

28. 07. 2024. у 07:00

У тигању помешајте и испржите јаја, хлеб и сир, па послужите за доручак или вечеру. Ово јело се лако прави и састојци су јефтини.

БРЗИ ОБРОК ЗА СВАКО ДОБА ДАНА: Уместо да правите омлет или прженице, испробајте рецепт за ово јело са јајима и хлебом

Printscreen/YT/ Casserola Club

Састојци: 

  • 2 парчета хлеба 
  • 2 паприке 
  • 1/2 црног лука 
  • 2 чена белог лука
  • 5 јаја 
  • мало тврдог сира
  • першун 

Припрема:

Исеците хлеб на коцкице, па ставите у тигањ који сте претходно мало загрејали. Извадите хлеб из тигања, па у исти сипајте мало маслиновог уља. Додајте исецкану паприку, црни и бели лук, па пржите док поврће не омекша. Вратите хлеб и промешајте. Одвојите жуманца и беланца, па беланца додајте у тигањ. Покријте и пржите 3-4 минуте, па скините поклопац и поспите ренданим сиром. Направите удубљење на 5 места, па ставите жуманца у свако. Поклопите и пржите још 4 минута. Поспите сецканим першуном. 

(stvar ukusa)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)

ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)

ШЕСТ особа, међу којима и једно дете, убијено је у Рилску, у области Курск, као резултат ракетног удара украјинских оружаних снага, саопштио је вршилац дужности гувернера Курске области Александар Хинштајн.

20. 12. 2024. у 17:07

Коментари (0)

КАКВА БОМБА У БАЊАЛУЦИ! Борац довео највећу икону босанскохерцеговачког фудбала