ОБАВЕЗНО ПРОБАЈТЕ: Запечени хлеб са белим луком
04. 07. 2024. у 07:00
Хрскав и ароматичан, запечени хлеб са белим луком увек је добар избор. Одлично се слаже уз рибу, али можете да га комбинујете и са другим јелима.
Повезане вести
САВРШЕН ЗА СЛАВЉА, АЛИ И ЗА СВАКИ ДАН: Домаћи роловани хлеб са белим луком и першуном, уживаћете у сваком залогају (ВИДЕО)
ДОМАЋИ хлеб са белим луком и першуном се савија као ролат. Врло је зачињен, ароматичан и декоративан.
21. 10. 2024. у 07:00
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ ХЛЕБ: Мекан као душа, а пун укусних семенки
Посни хлебови су право олакшање због њихове брзе и једноставне припреме.
11. 12. 2024. у 07:00
БОЉИ ОД ОБИЧНОГ: Направите хлеб од кромпира (ВИДЕО)
Хлеб од кромпира је мекан, ваздушаст и бољи од тост хлеба. Добићете две векне, па једну можете да замрзнете.
26. 11. 2024. у 07:00
РЕЦЕПТ ЗА ПРЖЕНИЦЕ НА МАЛО ДРУГАЧИЈИ НАЧИН: Укусан доручак који ће сви обожавати
Прженице су многима омиљени доручак, а да би биле добро спремљене треба да буду мекане и сочне изнутра, а хрскаве и златне споља. Сјајан су начин и да искористите стари хлеб.
14. 09. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ПРЕДЈЕЛО ЗА ДЕЦЕМБАРСКЕ ДАНЕ: Бегова чорба, свака кашика крепи тело и греје душу
Бегова чорба је пуна поврћа и меса, незаобилазно је предјело сваког доброг ручка.
22. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА ЧИКЕН НАГЕТС: Још хрскавији него у ресторанима брзе хране
Пилећи медаљони или како их сви популарно називамо чикен нагетси савршен је начин да обрадујете укућане за ручак. Поред тога што се веома брзо праве, овакав рецепт омиљен је управо због тога што месо остаје сочно изнутра а задржава златну и хрскаву корицу споља.
22. 12. 2024. у 09:00
ДОМАЋЕ КИФЛИЦЕ СА ВИРШЛАМА: Доручак готов за час, а кифлице никад меканије
Тесто се лако припрема, а можете га чувати и пар дана у фрижидеру. Од једне мере овог теста добићете 12 кифлица.
22. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
КАКО ДА НАПРАВИТЕ КУЋИЦУ ОД МЕДЕЊАКА: Бајковита празнична посластица која ће нарочито одушевити најмлађе укућане
Рецепт за ову декоративну и јестиву кућицу подељен је у неколико фаза: набавка материјала, односно слаткиша потребних за декорацију, прирема теста и шара, развлачење теста и печење појединачних комада, склапање контрукције и на крају украшавање.
21. 12. 2024. у 15:00
УЖИВАЈТЕ У ЧАРОБНОМ УКУСУ: Рижото са морским плодовима
Импресионирајте своје укућане и у овим посним данима и припремите им ово укусно и једноставно јело које ће обожавати.
21. 12. 2024. у 13:00
Коментари (0)