ПОХОВАНИ КАЧКАВАЉ: Помоћу овог трика ће сваки пут испасти савршено
04. 05. 2024. у 09:00
Тајна је у томе да качкаваљ ставите у замрзивач сат времена пре припреме. Идеалан прилог уз свако месо или помфрит.
Повезане вести
ХРСКАВО И СОЧНО, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилеће бело месо пуњено сиром и мајчином душицом, савршено за недељни ручак
НЕДЕЉА је дан када је обично породица на окупу, па је то идеална прилика да се за ручак спреми нешто посебно укусно.
20. 10. 2024. у 07:00
МЕСО СЕ ЛЕПИ ЗА ПРСТЕ: Пуњено пиле, сочно и сласно, један састојак му даје посебан шмек
НАПРАВИТЕ пуњено пиле.
16. 09. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ПОСНИ МАФИНИ СА ЛИМУНОМ: Фантастична комбинација укуса
Било да постите или само бринете о свом здрављу, обожаваћете овај рецепт за веганске мафине са лимуном као алтернативу за обичне мафине. Осим што се праве без јаја, а тесто се савршено диже и без њих, уместо млечних састојака користи се бадемово млеко, јабуково сирће и маслиново уље.
18. 12. 2024. у 15:24Новости онлине
ПОСНА САЛАТА СА ПРОКЕЉОМ: Одлична за све врсте славља, можете је спремити за Светог Николу као прилог уз рибу
Ову здраву и веома укусну салату можете сервирати као предјело или прилог риби или месу.
18. 12. 2024. у 15:00
ИДЕАЛАН СИТНИ КОЛАЧ ЗА ПРОСЛАВЕ: Лешник гнезда, неодољивог изгледа, а још богатијег укуса
Лешник гнезда су изузетно једноставна за припрему, а брза израда их чини идеалним избором за свечане прилике или тренутке кад желите уживати у слатком задовољству без компликоване припреме и обигравања око шпорета и рерне.
18. 12. 2024. у 13:00
МАНАСТИРСКИ ПАПРИКАШ: Брзо се спрема, а има неупоредиво бољи укус од онога са месом
Манастирски паприкаш је неодољиво укусан и идеалан је оброк када постите, а уз то је и веома здрав.
18. 12. 2024. у 11:00
СЛАНА ПОСНА БАЈАДЕРА: Декоративно, укусно и хладно предјело, идеално за Светог Николу (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за посну слану бајадеру која се спрема очас посла.
18. 12. 2024. у 09:00
Коментари (0)