БЕЗ АДИТИВА: Направите домаћи хлеб на листу купуса (ВИДЕО)
16. 02. 2023. у 18:00
ХРСКАВО и укусно.
Најновије из рубрике
РЕЦЕПТ ЗА ТРАДИЦИОНАЛНИ ТОПЛИ ДОРУЧАК: Направите најбољи качамак
Некада се качамак служио као замена за хлеб, а био је обавезан на трпези у време поста. У време када није био пост, имућнији сељаци су у ово јело додавали путер или маст, као и сир.
27. 11. 2024. у 07:00
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНУ НАЈЛОН ТОРТУ: Посластица која увек успе (ВИДЕО)
Није било рођендана и славља, а да на трпези у Југославији није стајала најлон торта.
26. 11. 2024. у 17:00
ЕКСПЛОЗИЈА ВИТАМИНА: Глазирани прокељ, одличан прилог за зимске дане
Овако укусно припремљен прокељ може да се свиди чак и онима који га иначе избегавају.
26. 11. 2024. у 15:00
ОВАКО СЕ ПРАВИ МЕДОВАЧА: Повољно делује на циркулацију, против бактерија и вируса и побољшава апетит, те је идеалан аперитив
Медовача је попут ликера, густа и ароматична, а уз пар састојака можете и сами да је направите.
26. 11. 2024. у 13:50
ТИРАМИСУ С КЕСТЕНОМ: Испробајте јесењу верзију омиљеног кремастог десерта
Тирамису је надалеко позната италијанска посластица која одушевљава својом једноставношћу и савршено кремастим укусом, а ако му додате кестен пире, добићете још пунији и лепши укус.
26. 11. 2024. у 11:00
Коментари (0)