МИНИМАЛНА цена рада у 2022. години износиће 35.012 динара, што је повећање од 9,4 одсто, изјавила је данас премијерка Ана Брнабић након седнице Социјално-економског савета, на којој није постигнут договор са синдикатима који су тражили веће повећање.
Повезане вести
ПРЕГОВОРИ ОКО МИНИМАЛЦА: У току састанак Социјално-економског савета, присуствује и министар Мали
У ТОКУ је колегијуму Социјално-економског савета (СЕС), на коме се разговара о повећању минималне цене рада за 2022. годину.
27. 08. 2021. у 15:06
Најновије из рубрике
ТРАМП НА МУКАМА: Америка напросто не може против свих
ПРОФЕСОР и економиста Лука Бркић рекао је у Дневнику ХТВ-а да не вјерује да ће нови амерички предсједник Доналд Трамп провести своје најаве о увођењу царина на Европску унију, Кину, Канаду и Мексико.
22. 01. 2025. у 20:23
ЗА САТ ОД ВАЉЕВА ДО БЕОГРАДА: Све спремно за повезивање брзе саобраћајнице Иверак - Непричава, до ауто-пута "Милош Велики"
СВЕ је спремно за повезивање Ваљева са ауто-путем "Милош Велики".
22. 01. 2025. у 18:02
ЕУ И БРИТАНИЈА СПРЕМИЛЕ ОДГОВОР ТРАМПУ: Читав арсенал контрамера ако удари на европски извоз
ЕВРОПСКА унија и Велика Британија припремиле су контрамере у случају да председник САД Доналд Трамп повећа царине на робу из европских земаља, преноси Политико, позивајући се на неименоване изворе.
22. 01. 2025. у 13:11
У ИНТЕРЕСУ И АМЕРИЧКЕ И РУСКЕ СТРАНЕ ДА СЕ НАЂЕ РЕШЕЊЕ: Србија ће тражити продужење рокова за излазак руског капитала из НИС-а
МИНИСТАРКА рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић изјавила је данас да је у интересу и америчке и руске стране да се нађе решење за НИС, поготово са доласком администрације Доналда Трампа и додала је да ће Србија тражити продужење рокова за завршетак свих операција у вези са изласком руског капитала из ове компаније.
22. 01. 2025. у 10:35
ПРАВО ВРЕМЕ ЗА РЕЗИДБУ: Воћари из чачанског краја имају пуне руке посла, а предстоји и ђубрење
РЕЗИДБА воћа тренутно је главна активност у чачанском крају, а директор Института за воћарство у граду на Морави др Дарко Јевремовић каже да је најважније орезивање прилагодити свакој врсти, сорти и подлози.
22. 01. 2025. у 06:15
Коментари (0)