NASILJEM PROTIV SRBIJE: Tajkunski mediji lažu da nema radnika na rekonstrukciji puta u Batajnici

Novosti online

29. 05. 2024. u 12:10

POČETAK rekonstrukcije glavne ulice u Batajnici, izazvalo je oduševljenje građana ali ne i tajkunskih medija "N1" i "Nova.rs". Oni su na samom početku radova, još jednom pokušali da obmanu građane i napišu kako na licu mesta nema radnika, kao ni građevinskih mašina.

НАСИЉЕМ ПРОТИВ СРБИЈЕ: Тајкунски медији лажу да нема радника на реконструкцији пута у Батајници

Foto: Printskrin

Ta laž im je bila malo, pa su odlučili da plasiraju i kako će radovi trajati punih pet meseci, što će dovesti do kolapsa u ovom delu Beograda. Da ti navodi nisu tačni, potvrdio nam je i predsednik Opštine Zemun Gavrilo Kovačević. 

- Pre nekih mesec dana započeli smo rekonstrukciju centralne ulice u Batajnici, u dužini od 3 kilometra, radovi se odvijaju pod saobraćajem. To otežava radove, ali planiramo da završimo radove krajem juna meseca. Ovde je rađena kanalizacija, šahtovi i nijednog trenutka nismo zatvarali saobraćaj, sem kada se postavlja novi sloj asfalta. Ovo je veliki projekat za Batajnicu, a ovi mediji strani plaćenici plasiraju mnoge laži. Razumem kritiku, dobronamernu, ali izvrtati ruglu radnike i radove, to ne mogu da shvatim. Plasirali su pojedine laži, pa su sklanjali te vesti. Vidite i samo da na licu mesta postoje mašine i dovoljan broj radnika mi smo ovaj veliki posao započeli, i tako ćemo ga i završiti jer nam je svaki projekat bitan - rekao nam je Gavrilo Kovačević.

Novi pokušaji plasiranja laži dokazuju da tajkunski mediji i opozicija koju podržavaju, samo i isključivo radi "Nasiljem protiv Srbije". 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor