DOMAĆIN UHVATIO ZALET U PRAVO VREME: ''Bikovi'' su postigli 13 golova na poslednje tri utakmice!

V.M.

16. 04. 2024. u 10:05

U još jednoj zaostaloj utakmici 40. kola engleske Lige jedan, razigrani Oksford će na ''Kasam stadionu'' ugostiti direktnog rivala u borbi za plej-of, ekipu Linkolna (20.45).

ДОМАЋИН УХВАТИО ЗАЛЕТ У ПРАВО ВРЕМЕ: Бикови су постигли 13 голова на последње три утакмице!

Foto Profimedia

Domaćin igra sjajno i može se reći da je uhvatio zalet u pravo vreme, osvojio je 13 bodova na poslednjih pet utakmica, što je najviše od svih timova u tom periodu u Ligi jedan i zahvaljujući tome popeo se na šesto mesto koje vodi u plej-of.

Oksford je pred današnji meč nanizao povrede, a to u koliko se dobrom ritmu nalazi najbolje govori činjenica da je postigao čak 13 golova na tim mečevima, po četiri protiv Flitvuda i Bartona, uz ''petardu'' protiv Piterboroa.

''Bikovi'' imaju tri boda više i odigran meč manje od sedmoplasiranog Blekpula, tako da bi ga trijumf na večerašnjem duelu gotovo sigurno pogurao ka plej-ofu jer ima znatno bolju gol-razliku (+23 naspram +17).

Ipak, šansu ima i Linkoln koji je osmi na tabeli, jer zaostaje pet bodova za Oksfordom i pobeda bi ga apsolutno vratila u kontenciju za plej-of.

Gost je generalno u sjajnoj formi u 2024. godini, sakupio je veliki broj bodova i tako ''negirao'' slab start sezone, ali ono što ga može mnogo koštati je neočekivan poraz od Vigana u prošlom kolu (1:2) koji mu je prvi u ovoj godini.

Što se tiče međusobnih duela, tradicija nalaže 2-3 gola, jer je ta igra bila prolazna na šest od njihovih poslednjih sedam obračuna.

Danas očekujemo veoma zanimljivu utakmicu, a samo zbog napadačke forme Oksforda smo se odlučili da ne ograničavamo večerašnje rivale.

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)