JOKIĆ POKAZUJE ZAŠTO JE MVP: Najbolji košarkaš sveta stavlja Denver na svoja leđa u sedmoj utakmici polufinala Zapada

V.M.

19. 05. 2024. u 13:00

VERUJEMO u novu sjajnu partiju najboljeg košarkaša sveta čiji Nagetsi večeras od 2:30 dočekuju Timbervulvse u krucijalnoj sedmoj utakmici polufinala Zapadne konferencije.

ЈОКИЋ ПОКАЗУЈЕ ЗАШТО ЈЕ МВП: Најбољи кошаркаш света ставља Денвер на своја леђа у седмој утакмици полуфинала Запада

Foto: Profimedia

Denver je pre par večeras imao prvu meč loptu, ali ne samo da je nije iskoristio već je ubedljivo poražen sa 45 razlike (70:115). Ništa nije išlo od ruke košarkašima Nagetsa koji trebaju što pre zaboraviti taj poraz i fokusrati se na večerašnji meč koji im je najbitniji u sezoni.

Kako bi prošli dalje biće im potrebna nova maestralna partija Nikole Jokića koji je na šestoj utakmici igrao solidno pre nego što je izveden iz igre zbog velike razlike, ali onda je uradio nešto veoma zanimljivo.

Naime, Nikola nije seo na klupu već je posmatrao čitavu četvrtu četvrtinu stojeći pored terena što se izuzuetno dopalo američkim medijima koji su nahvalili taj potez, videli su ga kao čin fokusiranja na sledeći meč i svi očekuju novo sjajno veče ''Džokera''.

U dosadašnjem toku serije Jokić je igrao odlično, Gober evidentno ne može da ga čuva, a ništa bolje ne ide ni Karl Entoni Taunsu i može se reći da je rođeni Somborac nerešiva enigma za Timbervulvse.

Od MVP-ja se večeras traži da ubaci 31 poen, a mi očekujemo da će dodatno povući ekipu u ''majstorici'' i verujemo da će bez većih problema prebaciti zadatu granicu.

NAŠ TIP: Nikola Jokić +30,5 (kvota 1,88)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!