ZBOG IZGRADNJE PRUGE: Izmena saobraćaja u Novom Žedniku

J. L.

27. 07. 2023. u 16:44

ZBOG izgradnje podvožnjaka brze pruge Novi Sad - Kelebija saobraćaj je od juče obustavljen od deonice Stari Žednik - petlja Žednik, kroz Novi Žednik.

ЗБОГ ИЗГРАДЊЕ ПРУГЕ: Измена саобраћаја у Новом Жеднику

D.N.

Teretna motorna vozila koja se kreću državnim put 1A reda broj 1, iz pravca Subotice isključuju se sa auto-puta na petlji Subotica Jug, kreću se državnim putem 1 B reda broj 11 i dalje državnim putem 2A reda broj 100.

Teretna motorna vozila koja se kreću iz pravca Novog Sada isključuju se na petlji Bačka Topola, kreću se državnim putem 2A reda broj 105 i nastavljaju dalje državnim putem 2 A reda broj 100.

Teretnjaci koji dolaze iz pravca Sente ići će državnim putem 2A reda broj 105, preko Bačke Topole, i nastavljaju državnim putem 2 A reda broj 100.

Teretna motorna vozila koja ne koriste auto-put, a kreću se iz pravca Subotice ka Tornjošu ili Senti - alternativni putni pravac je državni put 2 A reda broj 100, preko Bačke Topole, i nastavljaju dalje državnim putem 2 A reda broj 105.

Za lokalna putovanja i potrebe stanovnika kroz Novi Žednik alternativni putni pravac je preko ulice Maršala Tita i ulice Remija Bašića.

Teretna motorna vozila prilaz silosima imaju samo iz pravca Starog Žednika, dok je za putnička motorna vozila omogućeno kretanje kroz Novi Žednik.

Izmena saobraćaja biće na snazi do 30. juna 2024. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)