GIMNAZIJALCI I NJIHOVI PROFESORI ORGANIZOVALI SPORTSKI DAN: Manifestacija u Zrenjaninskoj gimnaziji

B. G.

19. 05. 2024. u 18:47

Učenici i profesori Zrenjaninske gimnazije, umesto redovne nastave, organizovali su Sportski dan, uz lepo druženje, na terenima Sportskog rekreativnog centra Partizan, u Zrenjaninu.

ГИМНАЗИЈАЛЦИ И ЊИХОВИ ПРОФЕСОРИ ОРГАНИЗОВАЛИ СПОРТСКИ ДАН: Манифестација у Зрењанинској гимназији

Zrenjaninska gimnazija

Osim malog fudbala, košarke, basketa i odbojke, gimnazijalci i njihovi profesori, trčali su kros, igrali između dve vatre, stoni tenis, badminton….

- Ekipe su bile mešovite, svako je imao priliku da učestvuje, a cilj nije bila pobeda ili nadmetanje, nego prisustvo, igra, ferplej i zabava u prirodi i opuštenoj atmosferi - kaže direktor Zrenjaninske gimnazije Milan Radaković, i sam oduševljen sjajnim utiscima svih učesnika i idejom da Sportski dan postane tradicija.    

Kao gosti, sportskim aktivnostima gimnazijalaca pridružili su se studenti i profesori Tehničkog fakulteta Mihajlo Pupin, predstavnici Saveza za školski sport, uz sjajnu organizaciju Stručnog veća nastavnika fizičkog vaspitanja, a generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina, bivša učenica Zrenjaninske gimnazije, Vukosava Đapić Atanacković, zvanično je otvorila manifestaciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!