"RAZMENILI SMO TRKAČKA ISKUSTVA": Ministar Mali sa direktorom Čikaškog maratona (FOTO)

Novosti online

26. 04. 2024. u 13:44

DIREKTOR Čikaškog maratona Majkl Niši gost je naše prestonice povodom ovogodišnjeg Beogradskog maratona, a sa njim je ministar Siniša Mali danas razgovarao.

РАЗМЕНИЛИ СМО ТРКАЧКА ИСКУСТВА: Министар Мали са директором Чикашког маратона (ФОТО)

Foto: Instagram/ mali_sinisa

- Direktor Čikaškog maratona Majkl Niši gost je naše prestonice povodom ovogodišnjeg Beogradskog maratona, a danas smo imali priliku da sa njim razgovaramo o organizovanju velikih sportskih događaja, ali i da razmenimo naša trkačka iskustva. Srbija je zemlja brojnih sportova, imamo mnogo iskustva u organizaciji važnih takmičenja, a sve više postajemo i zemlja trčanja. Tako smo se kandidovali da 2027. godine budemo domaćini Evropskog prvenstva u uličnom trčanju, koje bi dodatno potvrdilo poziciju Beograda na trkačkoj mapi sveta - objavio je ministar, uz fotografije, na svom Instagram nalogu.

 

- Sagovornika iz Čikaga smo upoznali i sa istorijom Beogradskog maratona koja je duga skoro 40 godina, te je i jedna od starijih manifestacija te vrste u svetu. Razmenili smo i iskustva sa maratona u Čikagu, koji je jedan od šest najvećih maratona na svetu, a koje sam imao priliku da istrčim u proteklih nekoliko godina. Posebno mi je drago što će u nedelju oko 150 zaposlenih Ministarstva finansija po prvi put zajedno trčati maraton. Vidimo se u nedelju!

BONUS VIDEO: MALI: Nikada se u Srbiji nije više ulagalo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)