"PRATIMO POSTUPANJE ŠKOLE": Oglasilo se Ministarstvo prosvete povodom smrti učenika u srednjoj školi u Beogradu

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

28. 03. 2024. u 17:36

U SREDNjOJ zanatskoj školi u Beogradu 18. marta došlo je do nesreće, nakon koje je jedan od učenika izgubio život, a tim povodom se oglasilo i Ministarstvo prosvete.

ПРАТИМО ПОСТУПАЊЕ ШКОЛЕ: Огласило се Министарство просвете поводом смрти ученика у средњој школи у Београду

Foto: Beoinfo

Ministarstvo prosvete upoznato je sa nesrećom koja se dogodila u Srednjoj zanatskoj školi, prilikom koje je jedan učenik zadobio teške povrede glave i nakon nekoliko dana preminuo.

Škola je o nesreći istog dana obavestila policiju i Ministarstvo prosvete i preduzela sve radnje u skladu sa propisima koji regulišu postupanje ustanova u kriznim situacijama, a koje se odnose na informisanje nadležnih institucija, roditelja i podršku učenicima, roditeljima i zaposlenima u cilju prevazilaženja situacije.

- Ministarstvo prati postupanje škole i pruža joj podršku -  rekli su iz Ministarstva.

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu došlo je do nesreće, nakon koje je jedan od učenika izgubio život, a kako je navela direktorka škole tuče nije bilo, već je spletom nesrećnih okolnosti usled fizičkog kontakta jedan od učenika pao, zadobio teške povrede glave i umro.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: SRCE HOĆE DA MI STANE - U Višem tužilaštvu saslušan otac ubijenog MMA borca Stefana Savića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)