PREDSEDNIK VUČIĆ: Veliki je uspeh imati toliko učesnika na Olimpijskim igrama

A. I.

02. 05. 2024. u 11:07

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić primio je danas delegaciju Bokserskog saveza Srbije i članove stručnog štaba i bokserske reprezentacije

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Велики је успех имати толико учесника на Олимпијским играма

FOTO: Printskrin/Novosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o predstavnicima na Olimpijskim igrama.

- 11 medalja su nam osvojile dame, 9 muškarci. Žene su nam uvek u Srbiji uspešnije za medalju ili dve. Za sada imamo 3 predstavnika na Olimpijskim igrama. To su Šadrina, Đirković Sara i Abasova ako se ne varam. A ima u Tajlandu još kvalifikacija, mada je to teško proći. Ako uspete i ako još neko od vas uspe da se plasira na olimpijadu, to je veliki uspeh. Da Srbija ima toliko predstavnika, posle toliko godina. To je ogroman uspeh. I mnogo vam hvala na tome. Ko bude otišao u Pariz imaće ogromnu podršku, a vi se sledeći spremajte za Los Anđeles, da tamo pobeđujete - rekao je Vučić i dodao:

- Beskrajno vam hvala na ogromnim uspesima. Doveo sam pomoćnika ministra finansija koji će zajedno sa Nenadom da sedne da se uskladi sve sa zakonom, da se izgradi veliki bokserski centar na Novom Beogradu, koji će biti nedaleko od Ekspa - rekao je predsednik.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (26)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima