GOSTI ŽELE DA PREKINU NIZ PORAZA: Istanbul je odavno drugoligaš

O. M.

17. 05. 2024. u 09:18

SIVASPOR gostuje poslednjeplasiranom Istanbulsporu u 37. kolu turske Superlige. Utakmica se igra od 16 časova na stadionu "Nedžmi Kadioglu".

ГОСТИ ЖЕЛЕ ДА ПРЕКИНУ НИЗ ПОРАЗА: Истанбул је одавно друголигаш

Foto: Profimedia

Obe ekipe u ovu utakmicu ulaze posle višestrukih poraza. Domaćini su izgubili  poslednja četiri meča, ali oni su ionako odavno ispali iz lige, dok će Sivas pokušati da prekine niz od dva poraza. Posebno težak je bio onaj od Galatasaraja, čak 1:6.

Istanbul je prošle nedelje izgubio na stadionu "Šenol Guneš" u Trabzonu. Bio je to rekordni 25. poraz "bikova" u sezoni, pa će posle dve sezone u eliti morati da se presele u niži razred.

Ništa bolje nisu mogli ni da očekuju od ove sezone u kojoj su promenili četiri trenera, a bodove su gubili i za zelenim stolom.

Sivaspor nije uspeo da se oporavi od katastrofe protiv Galatasaraja, pošto je prošle nedelje izgubio sa 1:0 od Bašakšehira. Ekipa Bulenta Ujguna trenutno zauzima devetu poziciju na tabeli sa 48 bodova

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,28)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)