ŽAKELJ POSLE PARTIZANA: " Ta prva četvrtina..."

Novosti online

30. 04. 2024. u 21:03

Košarkaši Budućnosti poraženi su od ekipe Partizana rezultatom 78:67 a strateg Podgoričana Andrej Žakelj istakao je da je presudna bila prva četvrtina.

ЖАКЕЉ ПОСЛЕ ПАРТИЗАНА:  Та прва четвртина...

FOTO: KK Budućnost/Filip Roganović/ABA liga

On je na početku čestitao Partizanu.

- Čestitke domaćinima, mislim da su zasluženo slavili. Nema tu puno priče, videlo smo da smo premekani. Kada primiš 27 u prvoj četvrtini protiv tima sa ovim kvalitetom teško je to vratiti. Pravili smo greške pogotovo u odbrani. Nemam šta da kažem što se tiče borbe, sa ovakvim brojem skokova u napadu mislim da mora biti bolji rezultat. Imali smo nervozu, nije nas išao šut, ali mislim da je prva četvrtina odlučila utakmicu. Počeli smo na pogrešan način, ne kako smo se dogovrili. 1-0 je, napravićemo sve da slavimo u Podgorici i vratimo se u Beograd - počeo je Žakelj.

On je dodao da njegov tim nije iskoristio to što je Partizan pao.

- Partizan je ubacio sedam poena, a mi, kao što sam rekao, nismo imali ideje u napadu i nije nas išao šut. Mučili smo se u napadu celu utakmicu, da smo bili smireniji i pametniji možda bi iskoristili, ali 27 poena u prvoj četvtini je previše - zaključio je Žakelj.

Sledeći meč je na programu 7. maja od 18 časova u Podgorici.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!