PUPOVAC ZADOVOLJAN REZULTATIMA IZBORA : Dobro smo prošli, bolji rezultati nego pre četiri godine

Novosti online

17. 04. 2024. u 22:15

POTPREDSEDNIK Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac izjavio je da je ta stranka ostvarila veoma dobar rezultat na današnjim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj i da je njen rezultat bolji nego pre četiri godine.

ПУПОВАЦ ЗАДОВОЉАН РЕЗУЛТАТИМА ИЗБОРА : Добро смо прошли, бољи резултати него пре четири године

Foto: Tanjug

- U nizu sredina smo osvojili većinu glasova srpskog biračkog tela. To samo potvrđuje da, uprkos političkim teškoćama u kojima delujemo, u kojima je delovala vlada, u kojima delujemo mi kao stranka, naše biračko telo ne samo da ostaje verno uz nas, nego se i širi. I to je veoma važno zbog toga što će to biti još jedan argument više protiv onih koji nastoje dovesti u pitanje naše mandate i naše parlamentarno delovanje, rekao je Pupovac.

On je dodao da je zadovoljan što okolnosti nisu dramatično promenjene u političkom životu i što će, verovatno, biti jednostavnije da se formira parlamentarna većina nego što se mislilo. 

- Što se nas tiče, mi ćemo se konsultovati sa našim partnerima, drugim manjinskim zastupnicima. I onda ćemo, kad obavimo te razgovore, imati nešto jasniji stav u pogledu našeg pozicioniranja, poručio je Pupovac. 

Prema njegovim rečima, SDSS će sačekati sledeći dan i videti kako su se u celosti rasporedile političke snage nakon izbora u Hrvatskoj, a onda će videti  gde je tu njeno mesto, šta je najbolje za zemlju, srpsku zajednicu i druge nacionalne manjine u Hrvatskoj, pa će onda imati svoj stav.

 

BONUS VIDEO: BRNABIĆ: Sramota je da se Đorđe Stanković tokom rasprave u SE ne javi za reč, a narod mu plaća sve

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!