DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 19. APRIL: Rak ima šansu za dodatnom zaradom, Vaga da se čuva povreda, slobodnim Jarčevima dan za ljubav

Astrolog Marina Jungić Milošević

18. 04. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam ulazak Sunca u znak Bika donosi za petak 19. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 19. АПРИЛ: Рак има шансу за додатном зарадом, Вага да се чува повреда, слободним Јарчевима дан за љубав

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sunce danas ulazi u astrološko polje posla i ljubavi praveći napet aspekt s vašim vladaocem Plutonom pa se možete naći pred izazovom da li da iskoristite šansu za veliku zaradu. Voljena osoba očekuje vašu podršku. Podložnost infekcijama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sunce, vladalac vašeg privatnog života, danas ulazi u vaš znak, donoseći vam priliv energije, optimizma i entuzijazma. Zbog napetog aspekta sa Plutonom, vladaocem partnerskih odnosa, voljena osoba vam nameće svoj stav. Hormonski disbalans.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sunce danas, posle godinu dana, ulazi u vaše astrološko polje mašte i intuicije, i prvi put obrazuje kvadrat sa Plutonom u Vodoliji, što donosi probleme na putu i graničnim prelazima, kao i u komunikaciji sa strancima. Štitna žlezda.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vladalac vašeg posla, Sunce, danas ulazi u vašu 11. astrološku kuću, donoseći vam iznenadne šanse za zaradu preko prijatelja, stranaca i velikih organizacija. Voljenoj osobi je potrebna vaša podrška. Neurološke tegobe.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce, iz vatrenog impulsivnog Ovna, danas prelazi u mirnog, stabilnog, flegmatičnog Bika, donoseći vam razne preokrete u karijeri. Emotivni partner pokušava da vam nametne svoju volju. Dodatni oprez u saobraćaju.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sunce, posle godinu dana, ulazi u astrološku kuću kontakata sa strancima i obrazovanja, ali ove godine prvi put pravi kvadrat sa Plutonom u Vodoliji, zato je potreban dodatni oprez sa finansijama. Ribe misle na vas. Podložnost infekcijama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Ulazak Sunca u astrološko polje finansija, posle godinu dana, donosi vam novac ili rešavanje sudskog spora u vašu korist. Vaš erotski život postaje bogatiji, naročito ako vam je partner Vodolija ili Škorpija. Podložnost povredama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sunce, posle godinu dana, ulazi u astrološko polje partnerskih odnosa praveći napet aspekt s vašim vladaocem Plutonom, što podstiče vašu ljubomoru. Šanse za veliku zaradu preko privatnog biznisa. Promenite način ishrane.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sunce posle godinu dana ulazi u vašu astrološku kuću posla i obrazuje napete aspekte sa Plutonom i vašim vladaocem Neptunom, donoseći vam nove poslovne izazove i dogovore. Budite oprezni ako imate ili započinjete privatni biznis. Štitna žlezda.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Vladalac vaših finansija, Sunce, posle godinu dana ulazi u vaše astrološko polje ljubavi i kreativnosti, što podstiče vašu kreativnost i motivaciju. Slobodni Jarčevi mogu da se zaljube u umetnika ili sportistu. Podložnost povredama u kući.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vladalac vaših partnerskih odnosa, Sunce, posle godinu dana, ulazi u astrološku kuću privatnog života i pravi napet aspekt s Plutonom u vašem znaku, donoseći tenziju u dom i porodicu. Novac vam stiže preko paralelnog posla. Čuvajte se za volanom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posle godinu dana, Sunce ulazi u treće astrološko polje i obrazuje napet aspekt s vašim vladaocem Neptunom u vašem znaku, pa obratite veću pažnju u saobraćaju, na dokumenta, odnos sa rođacima, saradnicima, decom. Novac preko honorarnog posla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!