"PIJANA GLAVA NE NOSI BARJAKA!" Vujadinović osudio sramno ponašanje Ćute Jovanovića i napad na Draganu Lukić u Loznici

Novosti online

25. 10. 2024. u 13:38

MILIMIR Vujadinović, narodni poslanik i predsednik Odbora za zaštitu životne sredine, reagovao je povodom napada i pretnji, upućenih Dragani Lukić i nasilnog upada u Skupštinu grada Loznice od strane, kako navodi, "evidentno pripitog i bezumnog člana Odbora Ćute Jovanovića".

ПИЈАНА ГЛАВА НЕ НОСИ БАРЈАКА! Вујадиновић осудио срамно понашање Ћуте Јовановића и напад на Драгану Лукић у Лозници

Foto: Printscreen

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Apsolutno je postalo jasno da se, kada su shvatili da im lažni ekološki protesti propadaju, jer ih je narod prozreo, a nebulozne skupštinske inicijative bivaju odbačene, lažni ekolozi poput Ćute Jovanovića i njegovih sledbenika okreću ekstremnom nasilju, ne birajući više ni mesto ni vreme ni one koje sada već i fizički napadaju.

Naime, danas je, pod očiglednim dejstvom alkohola ili kakvih psihoaktivnih supstanci, Ćuta Jovanović, sa svojim sledbenicima u Loznici, direktno nasrnuo na ženu i majku maloletne dece, narodnu poslanicu Draganu Lukić, preteći joj fizičkim linčom, ukoliko bude radila svoj posao za koji ju je narod birao i delegirao.

Foto: Novosti

Nasrnuo je i na institucije države Srbije, na Skupštinu grada Loznice i na srpskog predsednika, vidno iznerviran činjenicom da ga narod nije birao ni u Loznici ni u Srbiji, da u njegovo ime donosi bilo kakve bitne odluke, vređajući i Loznicu i Lozničane i celo Podrinje sa obe strane Drine, nazivajući ih mestom zločina. Jedino mesto zločina i Podrinju je ono koje se nalazi sa druge strane reke, gde je početkom devedesetih godina prošlog veka ubijeno, između ostalih i preko 3500 Srba i to od strane istih onih koji taj zločin negiraju, a danas su verni saveznici Ćute Jovanovića, koje kao ispomoć na protestima i u borbi protiv Srbije dovodi iz Tuzle, Sarajeva, Zagreba i sa ostalih proverenih antisrpskih adresa i krugova, jer je postalo očigledno da mu u tom naumu, Srbija i njeni građani neće biti saveznici.

Foto: Novosti

Prinuđen je zbog toga potražiti pomoć ubica i snajperista iz redova tzv. ABiH, antisrpskih aktivista iz Tuzle, političara iz Zagreba i Prištine. 

Nije mu više bitno ni mišljenje nauke, struke, ni srpskih institucija  već je valjda važno mišljenje njega samoga, pedesetogodišnjeg propalog i stalno pripitog studenta i šačice sličnih njemu. Pametnom je dosta!

Međutim, i njemu i njima jasno poručujemo da im nikada nećemo dozvoliti da vređaju i nasiljem sruše institucije ove države, izabrane skupštine i izabranog predsednika Aleksandra Vučića, koji je definitivno stožer okupljanja svih nas na Balkanu, sa obe strane Drine, niti ćemo dozvoliti da fizički ugroze bilo koga, poput onoga što su danas pokušali sa našom koleginicom Draganom Lukić.

Takođe, kao predsednik Odbora za zaštitu životne sredine ću tražiti izjašnjenje svih članova Odbora na ovakvo ponašanje i glasanje o zaključku kojim se takvo delovanje narodnih poslanika i članova Odbora oštro osuđuje i od čega se kao organ ove države, čiji je nažalost i on član, strogo ograđujemo.

Takođe, od pravosudnih organa i službi bezbednosti očekujemo da zaštite sigurnost poslanice Dragane Lukić i sigurnost institucija ove države, na čelu sa srpskim predsednikom, jer osloniti se na zdrav razum, bezumnih i pijanih ljudi nije opcija, ili što bi naš narod rekao: Pijana glava, ne nosi barjaka!".

BONUS VIDEO: Svetlana Bojković priznala da su lažni ekolozi neznalice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu