ŠTA PAUČINAC RADI NA NEREDIMA U NOVOM PAZARU? Aktivisti NVO se prvo bore protiv litijuma, a sada prave haos na sportskim dešavanjima (FOTO)

Novosti online

21. 10. 2024. u 17:22

DANAS je u Novom Pazaru došlo do velikog haosa, koji su izazvali navijači istoimenog tima tokom jedne od fudbalskih utakmica. Međutim, ono što je privuklo veliku pažnju jeste to da je među navijačima koji su pravili nered primećen i Aladin Paučinac.

ШТА ПАУЧИНАЦ РАДИ НА НЕРЕДИМА У НОВОМ ПАЗАРУ? Активисти НВО се прво боре против литијума, а сада праве хаос на спортским дешавањима (ФОТО)

Foto: Novosti

Naime, Paučinac je naširoko poznat kao lider novopazarske NVO grupe, koja nosi naziv "Inicijativa slobodnih građana".

Foto: Novosti

Ono što je karalteristično za njihovo delovanje, jeste svakog i učestvovanje na protestima ekologa u prethodna dva meseca.

Danas isti ti ljudi učestvuju u divljanju u Pazaru, zajedno sa Torcidom i Ekstremima... Inače pozivaju na klanje Srba, dok danas kamenuju policiju.

Kao što je već navedeno, kamere su zabeležile prisustvo Paučinca u ovom celom haosu, pa se postavlja pitanje o tome da li se on i njegova organizacija zaista bore za prava i bolji život građana Srbije ili suprotno?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SJAJNI DUŠAN TADIĆ: Majstorski se snašao i zabeležio gol za Fenerbahče (VIDEO)