SLOBODNA SRBIJA NIJE SAMO SEĆANJE, VEĆ ŽIVOTNI IZBOR: Dačić i Vulin čestitali SNS 16. rođendan

Novosti online

21. 10. 2024. u 13:52

SRPSKA napredna stranka osnovana je na današnji dan, pre 16 godina.

СЛОБОДНА СРБИЈА НИЈЕ САМО СЕЋАЊЕ, ВЕЋ ЖИВОТНИ ИЗБОР: Дачић и Вулин честитали СНС 16. рођендан

Foto: Novosti

Tim povodom čestitke su uputili i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i potpredsednik Vlade Republike Srbije i lider Pokreta socijalista Vulin.

Ivica Dačić čestitao je predsedniku Srpske napredne stranke i svim članovima, a posebno predsedniku Republike Aleksandru Vučiću, 16. godišnjicu osnivanja.

- Upućujem u ime Socijalističke partije Srbije najsrdačnije čestitke predsedniku Srpske napredne stranke Milošu Vučeviću i svim članovima, a posebno predsedniku Republike Aleksandru Vučiću, povodom 16. godišnjice osnivanja Srpske napredne stranke.

- Srbija danas je doživela tektonske promene, za šta je, pre svega, zaslužna Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić. Ponosan sam što smo učestvovali u ostvarivanju ovih ciljeva koji su od suštinskog značaja za nacionalne i državne interese, a isto tako spremni smo da nastavimo saradnju u daljem razvoju Srbije - izjavio je Dačić.

Vulin: Želim Vam da još dugo pobeđujete na ponos srpskog sveta

- Kada ste pre 16 godina predvođeni Aleksandrom Vučićem i Tomislavom Nikolićem formirali Srpsku naprednu stranku Srbijom je vladao žuti ološ i izgledalo je kao da je put propadanja i izdaje nacionalinih interesa konačan i nepovratan. Pojavom SNS pojavila se i nada da je drugačija Srbija moguća i da samostalna, slobodna Srbija nije samo sećanje već životni izbor. Ponosan sam što mogu sa punim pravom kao saborac Srpske napredne stranke da Vam, poštovani predsedniče, gospodine Miloše Vučeviću,  čestitam godišnjicu stranke uz želju da još dugo pobeđujete na ponos Srpskog sveta - poručio je potpredsednik Vlade RS i lider Pokreta socijalista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OPREZNO! IGRAMO PROTIV TIMA KOJI JE... Sferopulos zna šta Zvezdu čeka protiv Budućnosti u Podgorici