BOLESNE REČI MILOVANA BRKIĆA: Izgovorio grozote o Vučićevoj majci, godinama lagao da predsednik Srbije ne može da se čuje sa Putinom

Novosti online

21. 10. 2024. u 11:08

MILOVAN Brkić, ideolog opozicije, koji redovno hvali "Utisak nedelje", plasiranje laži nastavio je na kanalu Slavija info sa voditeljem Ljubomirom Stefanovićem, u emisiji koja, poput one koju vodi Olja Bećković, služi kao poligon za mržnju, klevete, pozive na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

БОЛЕСНЕ РЕЧИ МИЛОВАНА БРКИЋА: Изговорио грозоте о Вучићевој мајци, годинама лагао да председник Србије не може да се чује са Путином

Foto: Printskrin/SLAVIJA INFO

Brkić je nazivajući predsednika Vučića "vrhovnim bolesnikom" izgovorio i sramne uvrede o njegovoj majci i porodici. U emisiji, Milovan Brkić ponavlja gnusnu laž da je "Fahri Musliu biološki otac Aleksandra Vučića".

- To su oni bili mladi, desilo se. Angelina voli kada ne boli. Vidite da se on i brat potpuno razlikuju... - bolesne su reči Brkića.

Brkić, iza koga su stali Dragan Đilas, lider SSP, Marinika Tepić, ali i drugi lideri opozicije, godinama je lagao da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne može i neće da se čuje sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

Pozvao na proterivanje ruskog ambasadora

U opskurnoj emisiji na Slavija info, Brkić je pozvao i na proterivanje ruskog ambasadora:

"Ruski ambasador koji je ovde, jedna od najmračnijih ličnosti koju Ruska Federacija ima i koji očigledno ima podršku Kremlja. Pretpostavljam da i Kremlj ima isto tako jednu lažnu i prevarantsku politiku koju zastupa Bocan-Harčenko... Moramo hitno proterati ruskog ambasadora".

Neistine koje je Brkić plasirao demantovao je upravo telefonski razgovor Vučića i Putina. Naime, šef naše države razgovarao je sa liderom Rusije u nedelju:

- Upravo sam završio razgovor sa predsedniko Ruske Federacije Vladimirom Putinom. Gotovo dve i po godine nismo razgovarali. Imali smo dobar, otvoren, dug i sadržajan razgovor - rekao je Vučić nakon razgovora sa Putinom i dodao: - Govorili smo, naravno, o onome što je bio povod, a to je 80 godina od oslobođenja Beograda, zahvalio sam se predsedniku Putinu na čestitkama, i ukazao na nepokolebljiv i slobodarski duh srpskog naroda i zahvalnost Srbije i našeg roda jedinicama Crvene armije koje su zajedno sa srpskim jedinicama učestvovale u oslobađanju našeg glavnog grada. Razmenili smo mišljenje o svim važnim bilateralnim pitanjima, i onim ekonomskim, i posebno sam se zahvalio predsedniku Putinu na tome što je preko Aleksija Milera učinio to da Rusija i ove zime obezbedi dovoljne količine gasa za Republiku Srbiju, na nivou od 6 miliona kubnih metara, plus 2 miliona, plus 3 miliona... Ovo je shema koju ste zapamtili još iz prethodnih godina, koja je za nas od izuzetnog značaja, po vrlo povoljnim cenama. Zahvalio sam se, a razgovore i ono što je iz prošlosti zaostalo da se pregovara, i da se ispuni, obojica smo izrazili nadu da će kompromisnim rešenjima u narednom periodu biti rešeno. Takođe smo govorili i o drugim ekonomskim pitanjima, važnoj saradnji, a naravno i o svim važnim političkim pitanjima. Deo toga reći ću sutra u večernjem terminu na programu RTS-a, ali ono što mogu da kažem to je da sam izrazio nadu, baš kao i pre dve i po godine, da Srbija neće uvoditi sankcije Ruskoj Federaciji, kao što sam pokazao izuzetnu zahvalnost i za podršku našim naporima u Ujedinjenim nacijama po pitanjima različitih rezolucija, a posebno stalnu podršku teritorijalnom integritetu Republike Srbije. To je nešto što se neće menjati. Verujem da će ovo doprineti daljem razvoju srpsko-ruskih odnosa, i da ćemo moći ne samo da se pomažemo, već i da razvijamo poverenje između naših naroda i naših zemalja. 

O razgovoru dvojice lidera oglasio se i Kremlj uz reči da su Beograd i Moskva zainteresovani za dalje jačanje uzajamno korisne saradnje u različitim oblastima. Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA OVO ZNAČI ZA ĐOKOVIĆA? Epilog turnira u Stokholmu mogao bi da pomrsi račune Novaku!