ADRIJANA MESAROVIĆ STALA U ODBRANU PREMIJERA VUČEVIĆA: Evo šta je poručila opoziciji

Novosti online

19. 10. 2024. u 12:04

MINISTARKA privrede Adrijana Mesarović stala je u odbranu premijera Miloša Vučevića.

АДРИЈАНА МЕСАРОВИЋ СТАЛА У ОДБРАНУ ПРЕМИЈЕРА ВУЧЕВИЋА: Ево шта је поручила опозицији

Foto: Društvene mreže

- Dragan Đilas, poznatiji kao najveći “žuti tajkun”, koji je iza sebe ostavio Beograd sa dugom u visini od 1,2 milijarde evra, koji je preko svojih firmi ukrao 619 miliona evra i još ko zna šta sve, napada našeg premijera Miloša Vučevića, čoveka koji je za šest meseci vođenja vlade postigao mnogo rezultata, a prethodno i kao ministar odbrane i bio najbolji gradonačelnik u istoriji Novog Sada, koji je od Srpske Atine napravio grad koji se najbrže razvija u ovom delu Evrope, grad u kojem se istovremeno grade čak tri mosta - napisala je na svom Instagram nalogu Adrijana Mesarović.

- Da li je vama to normalno? Naravno da nije! Niti časti, niti morala, al zato ima putera na glavi koliko hoćete. Građani Srbije znaju ko je ko, i zato su Đilas i njemu slični odavno otpisani. A nova vlada Srbije, koja dosledno sledi politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića, radi snažno i operativno isključivo i samo u interesu našeg naroda koji joj daje bezrezervnu podršku već 12 godina - naglasila je ministarka Mesarović.

(Dnevnik)

BONUS VIDEO:

Lažni ekolozi i opozicija najavljuju novi haos i poručuju: Ovo je upozorenje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi