JOŠ JEDAN NARKO-DILER MEĐU LAŽNIM EKOLOZIMA: Uhapšen Slobodan Stanković zvani „Pribojac“

Novosti online

10. 10. 2024. u 16:04

PRIPADNICI PU Čačak uhapsili su Slobodana Stankovića zvanog „Pribojac“, iz mesta Viljuše, zajedno sa dva njegova bliska saradnika, pri čemu je u njegovoj porodičnoj kući u pomenutom mestu pronađena ilegalna laboratorija za proizvodnju opojne droge marihuane, kao i čak 90 kilograma ove droge spremne za distribuciju.

ЈОШ ЈЕДАН НАРКО-ДИЛЕР МЕЂУ ЛАЖНИМ ЕКОЛОЗИМА: Ухапшен Слободан Станковић звани „Прибојац“

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Stanković je, inače, bio jedan od istaknutih učesnika tzv. ekoloških protesta na području Čačka, ali i svih drugih protestnih okupljanja koja su prethodnih godina bila organizovana od strane opozicionih partija.

Pritom, kako se ispostavilo prilično „vidovito“, Stanković je, prilikom jednog od protestnih okupljanja održanih jula 2020. godine u Čačku, nosio odeću koja podseća na zatvorsku uniformu, pri čemu će četiri godine kasnije po svoj prilici obući pravu zatvorsku odeću i nositi je duže vreme. 

Iako je lokalna opozicija neuverljivo nastojala da se javno distancira od njega, imajući u vidu da je reč o okorelom kriminalcu, opšte je poznato da je Stanković izuzetno blizak lideru pokreta „Novo lice Srbije“ Milošu Parandiloviću, kao i predsedniku gradskog odbora „Srpskog pokreta Dveri“ u Čačku i lideru udruženja „Ne damo đedovinu“ Bratislavu Simoviću, kao i da je učestvovao u svim aktivnostima koje su organizovale ove stranke. 

Znajući sve ovo, potpuno je neshvatljiv očaj koji je naterao Parandilovića da primi Stankovića u krug svojih bliskih saradnika, imajući u vidu da se radi o višestrukom povratniku u vršenju krivičnih dela, koji je 2009. godine od strane Opštinskog suda u Čačku osuđen zbog izvršenog krivičnog dela obljuba nad detetom, dok je 2011. godine ponovo osuđen od strane Osnovnog suda u Čačku, zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠVEDSKI DOKUMENTARAC: Hrvatski teroristi srušili JAT-ov avion 1972, pad preživela samo stjuardesa Vesna Vulović

ŠVEDSKI DOKUMENTARAC: Hrvatski teroristi srušili JAT-ov avion 1972, pad preživela samo stjuardesa Vesna Vulović

JAT-ov avion “McDonnell Douglas DC-9” eksplodirao je tokom leta između Kopenhagena i Zagreba 26. januara 1972. i srušio se blizu sela Srpska Kamenjica, u tadašnjoj Čehoslovačkoj. Avion kojim su upravljali kapetan Ludvik Razdrih i kopilot Ratko Mihić raspao se na više delova i nakon nekoliko minuta slobodnog pada završio na livadi na rubu šume.

10. 10. 2024. u 13:47

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ SE PONOVO OGLASIO: Poslao poruku Nadalu i pokazao zašto je najbolji svih vremena