BORBA ZA PREVLAST U POKRETU "KRENI–PROMENI" SVAKIM DANOM SVE VIDLJIVIJA: Savo Manojlović polako gubi konce!

Novosti online

09. 10. 2024. u 13:47

Unutar pokreta ,,Kreni–promeni“ sve se češće čuju disonantni tonovi među njegovim aktivistima, koji su već duže vreme nezadovoljni kontinuiranim bahatim i neodgovornim ponašanjem svog lidera Sava Manojlovića.

БОРБА ЗА ПРЕВЛАСТ У ПОКРЕТУ КРЕНИ–ПРОМЕНИ СВАКИМ ДАНОМ СВЕ ВИДЉИВИЈА: Саво Манојловић полако губи конце!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Naime, kako saznajemo od naših dobro informisanih izvora, najveću frustraciju među običnim članstvom navedenog Pokreta izaziva Manojlovićeva nadobudna potreba da se u gotovo svakoj prilici „sa visine“ obraća i odnosi prema nižerangiranim aktivistima „Kreni–promeni“.

Uz to, politički saborci iz Pokreta sve više zameraju Manojloviću na njegovom nezainteresovanom i površnom pristupu pojedinim dužnostima koje bi kao prvi čovek ovog Pokreta trebalo adekvatno da obavlja, što najbolje ilustruju brojne situacije u kojima je Manojlović naprečac zakazivao različite protestne akcije aktivista „Kreni–promeni“, pa ih je potom iz čista mira i otkazivao, bez ikakvog dodatnog objašnjenja.

Svojim kontinuiranim „gafovima“ i nedoslednostima, Manojlović je nehotice osnažio konkurentsku političku struju unutar pokreta „Kreni – promeni“, koja već neko vreme sumnja u postojanje njegovog neprincipijelnog odnosa sa državnim strukturama Srbije.

U skladu sa tim, u prethodnom periodu se unutar ovog Pokreta pojavila i inicijativa da na čelo „Kreni-promeni“ stane njegova aktuelna izvršna direktora Marina Pavlić, za koju se komentariše da je svojim zalaganjem i prizemnim, kolegijalnim odnosom prema aktivistima, uspela da postepeno izgradi realan autoritet i podršku u Pokretu.

Pri tome, mnogobrojni članovi „Kreni–promeni“ smatraju da je položaj Pavlićeve u Pokretu mnogo jasniji i perspektivniji, imajući u vidu da, za razliku od Manojlovića, koga su pojedini domaći mediji svojim pisanjem okarakterisali kao svojevrsnog „ekološkog trojanskog konja srpske službe“, niko do sada ni najmanje nije doveo u pitanje „opozicioni“ status izvršne direktorke „Kreni–promeni“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MONFIS ISPISAO ISTORIJU U ŠANGAJU: Francuski teniser dostigao rekord Rodžera Federera (FOTO)