ĆUTA SLAGAO: Danima tvrdio da je Ana Brnabić kupila "Jovankinu vilu", uvid u katastar otkriva da se radi o podvali

Novosti online

27. 09. 2024. u 08:34

POSLANIK Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta izneo je netačnu informaciju da je predsednica parlamenta kupila "vilu Jovanke Broz".

ЋУТА СЛАГАО: Данима тврдио да је Ана Брнабић купила Јованкину вилу, увид у катастар открива да се ради о подвали

Foto: Printskrin

- Gospođo Brnabić, niste mi odgovorili, koliko košta Jovankina vila koja je sad Vaše privatno vlasništvo? Odakle vam, bre, milioni za tu vilu? Ko je, bre, vama dao pare za tu vilu? Hajde, recite mi koliko košta ta vila i bazen? Sram vas, bre, bilo! - rekao je Ćuta.

Brnabićeva je pitala Ćutu da li će se bar izviniti, pošto već treći put iznosi tu laž, ako se dokaže da nije kupila tu vilu i da je lagao svih ovih dana.

- Da - odgovorio je Ćuta.

Jednostavnim uvidom u katastar, vila u Kneza Aleksandra Karađorđevića 75 je u javnoj svojini i služi kao zgrada državnih organa i organizacija - rezidencija!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

ŽENA KOJU JE DAJANA MRZELA: Gurnula ju je niz stepenice, stvari joj stavila u kese za smeće i izbacila je iz kuće