''TRGOVAC MEDIJSKIM PROSTOROM, EKTRAPROFITER'': Dejan Bulatović do srži razobličio Đilasa i njegovu politiku

Novosti online

26. 09. 2024. u 21:47

NARODNI poslanik Dejan Bulatović demontirao je Dragana Đilasa i njegove besmislene napade na predsednika Aleksandra Vučića.

ТРГОВАЦ МЕДИЈСКИМ ПРОСТОРОМ, ЕКТРАПРОФИТЕР: Дејан Булатовић до сржи разобличио Ђиласа и његову политику

Foto: Printskrin

- Ušuškan u udobnosti svojih medija u kojima beskompromisno gospodari, najveća politička hulja, Dragan Đilas požurio je kod svoje omiljene novinarke na televiziju „Nova“ da rekapitulira svoj jučerašnji skandalozni performans iz plenuma. Da nije kao po običaju čitao sa papira govor koji se cela Stranka slobode i pravde uprla da mu spremi, možda bi nečim zaista i imao da se pohvali. Ovako, po ko zna koji put, pokazao je da je kompletni politički promašaj i stojim iza reči koje sam mu uputio juče u plenumu, rekavši mu da je ljudska beda - kaže Bulatović.

 
- Preturajući po garderoberu predsednika Vučića, duboko ogrezao u mržnju i netrpeljivost, Dragan Đilas je juče pokazao da je njegovo političko dno zapravo bezdan. Umesto što na svaki način, besprizoran i opasan, pokušava da napadne Aleksandra Vučića, zapravo bi trebalo da ustane i da se pokloni svaki put kada izgovori njegovo ime - jasan je Bulatović.
 
- Naspram decenije Đilasovog mraka, haosa i korupcije, koji su njemu doneli prihod od 619 miliona evra, a Srbiji pustoš, stotine hiljada nezaposlenih i potpuni ekonomski krah, decenija koju je Aleksandar Vučić ostavio iza sebe svedoči o dizanju Srbije iz pepela, jačanju i velikoj svakodnevnoj borbi da se popravi šteta koju su Đilas i njegovi stručnjaci poput Borka Stefanovića i Dušana Nikezića napravili. Ekonomija naše zemlje, kao i pitanje naše južne pokrajine Kosova i Metohije su teme na koje Đilas, da ima samo malo obraza i morala, nikada više ne bi progovorio - naglašava Bulatović.
 

- Da zaključim. Trgovac medijskim prostorom, ekstraprofiter, nasilnik, egomanijak i uništitelj opozicije. Tako bi se možda najbolje opisao čovek čije političko delovanje je nanelo ogromnu štetu našoj zemlji i narodu. I još jednom, duboko žalim što sam ovakvom političkom ološu poklonio stranku, jer nije bio sposoban da osnuje svoju, i time mu omogučio da nastavi da sanja svoje prljave snove o novih 619 miliona evra - jasan je Bulatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

RUSI SRAVNJUJU UGLEDAR SA ZEMLJOM: Grad je opkoljen - ovo su poslednji trenuci (VIDEO)