''PRENEO SAM MICOTAKISU ZABRINUTOST ZBOG SVAKODNEVNOG TERORA SA KOJIM SE SUOČAVAJU SRBI'' Vučić sa premijerom Grčke (FOTO)

Novosti online

26. 09. 2024. u 19:09

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić susreo se sa predsednikom Vlade Republike Grčke Kirjakosom Micotakisom tokom zasedanja 79. Generalne skupštine, a o susretu je informisao građane na Instagram nalogu.

ПРЕНЕО САМ МИЦОТАКИСУ ЗАБРИНУТОСТ ЗБОГ СВАКОДНЕВНОГ ТЕРОРА СА КОЈИМ СЕ СУОЧАВАЈУ СРБИ Вучић са премијером Грчке (ФОТО)

Foto: Tanjug

- Srdačan susret u Njujorku sa Kirijakosom Micotakisom i razmena mišljenja o situaciji u regionu, našim bilateralnim odnosima i evropskom putu Srbije - navodi se u objavi predsednika Srbije na Instagram nalogu.

Foto: Printskrin

 

- Preneo sam premijeru Micotakisu zabrinutost zbog svakodnevnog terora sa kojim se sučavaju Srbi na Kosovu i Metohiji, zahvalio na dosadašnjoj principijelnoj podršci Grčke teritorijalnom integritetu Srbije i zatražio dodatnu potporu našim naporima u cilju zaštite srpskog stanovništva - stoji u objavi predsednika na Instagramu.

- Bilateralna saradnja Srbije i Grčke je na zavidnom nivou, baš kao i bratski odnosi naša dva naroda. Nastavljamo zajednički rad na jačanju i širenju ekonomskih veza, kao i na energetskom i infrastrukturnom povezivanju - piše na Instagram nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?